Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Novembra sākumā tiks paziņoti 2009.gada Latvijas labākie diskžokeji

Jānis Vanags, 14.10.2009. 12:09 | komentāri (1)

Līdz 2.novembrim turpinās balsojums par Latvijas labākajiem diskžokejiem (DJTOP 2009). Balsojuma rezultāti tiks paziņoti un attiecīgi Gada DJ tiks noskaidrots 7.novembrī īpašā pasākumā, kas norisināsies Rīgas naktsklubā Essential.
Novembra sākumā tiks paziņoti 2009.gada Latvijas labākie diskžokeji

Jau šobrīd ir saņemti daudzi tūkstoši balsojumu, kas apliecina diskžokeju un klubu kultūras aktualitāti Latvijas jauniešu vidū. Latvijas diskžokeju (DJu) portālā www.djtop.lv ikviens interesents var vērot aktuālos balsojuma rezultātus tiešsaistes režīmā, kā arī nobalsot par saviem iecienītākajiem diskžokejiem. Balsošana turpināsies līdz š.g. 2.novembrim, visi balsošanas rezultāti tiks apkopoti un paziņoti sestdien, 7.novembrī DJTOP 2009 Noslēguma pasākumā naktsklubā Essential (Skolas iela 2, Rīga)

Šogad galvenās balvas piedāvā aviokompānija AirBaltic, kas dāvinās Gada DJam lidojumu divām personām uz jebkuru Air Baltic lidojumu galamērķi. Lidojumu ar Air Baltic saņems arī divi Latvijas DJTOP 2009 balsotāji, kuri tiks noteikti izlozes kārtībā.

Pirmo reizi aptauja par Latvijas labākajiem diskžokejiem (DJiem) tika organizēta 2006.gadā. Ar katru gadu šī aptauja ieguva arvien lielāku popularitāti gan deju mūzikas cienītāju un naktsklubu apmeklētāju vidū, gan arī no izklaides industrijas profesionāļu puses. 2007. gadā aptaujā piedalījās aptuveni 10000 balsotāji, savukārt jau gadu vēlāk par Latvijas diskžokejiem balsoja vairāki desmiti tūkstoši Latvijas deju mūzikas cienītāji. DJTOP aptaujas organizētāji pieļauj, ka šogad šis skaitlis varētu pārsniegt iepriekšējos gadus.

DJTOP balsojuma atbalstam katru sestdienu Rīgas naktsklubā Traffic (Aspazijas bulv. 22) norisinās DJTOP sesijas, kurās savu spēlēšanas māku demonstrē aktīvākie balsojuma dalībnieki. 17.oktobrī klubā Traffic spēlēs Latvijā plaši pazīstamie diskžokeji Electricano, Crash, Deros, Kaspar Kondrat un Roland Privert.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV