Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Par Latvijas labāko diskžokeju atzīst DJ Andre Crash

Jānis Vanags, 09.11.2009. 09:08

Sestdien, 7.novembrī Rīgas naktsklubā Essential norisinājās gadskārtējā balvu pasniegšana Latvijas labākajiem diskžokejiem. Par 2009.gada Latvijas diskžokeju Nr.1 tika atzīts DJ Andre Crash.
Par Latvijas labāko diskžokeju atzīst DJ Andre Crash

Balsojums par Latvijas labākajiem diskžokejiem ilga piecas nedēļas Latvijas diskžokeju  un klubu mūzikas Interneta portālā www.djtop.lv . DJTOP 2009 noslēguma ceremonija norisinājās 7.novembrī naktsklubā Essential, un to vadīja filmas „Es mīlu tavu meiču” režisors un kādreizējais MTV Latvia programmu vadītājs Miks Ozoliņš.

Pirmo reizi DJTOP aptaujā par gada labāko diskžokeju tika atzīts DJ Andre Crash, kurš 2007.gadā un 2008.gadā DJTOP aptaujās bija ierindojies otrajā vietā. DJ Andre Crash kā diskžokejs uzstājas jau vairāk nekā desmit gadus, viņš bija leģendārā naktskluba Nautilus rezidents, producents ārvalstu mūzikas leiblos izdotām kompozīcijām, ir spēlējis kopā ar pasaulslaveniem diskžokejiem Tiesto, Paul van Dyk, Martin Solveig un daudziem citiem.

Pirmā DJTOP aptauja norisinājās 2007.gada rudenī. Tajā gada labākā diskžokeja tituls tika piešķirts DJ Bogdan Taran. Viņš par Latvijas DJ Nr.1 tika atzīts arī pērnā gada balsojumā, šogad ierindojoties 4.vietā.

Latvijas DJTOP 2009 pirmo 10.vietu ieguvēji:

1. ANDRE CRASH (a.k.a. CRASH)
2. [Ex] da Bass
3. KASPAR KONDRAT
4. BOGDAN TARAN
5. SAINT
6. JOHNY ADROIT
7. GUSTAVITO
8. ELECTRICANO
9. DEROS (TASTY SOUNDZ)
10. KSENIA KAMIKAZA


Papildus informācija par Latvijas DJTOP 2009 – www.djtop.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV