Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

„Jairus” koncertu Rīgā iesildīs divas pašmāju grupas

Edgars Āboliņš, 20.10.2009. 13:59

Ceturtdien, 22. oktobrī, Spīķeros, klubā „Dirty Deal Cafe”, notiekošajā angļu grupas „Jairus” koncertā viesus iesildīs pašmāju „Kriegopfer” un „Das Sonntags Legion”.
„Jairus” koncertu Rīgā iesildīs divas pašmāju grupas

Pēc 18 mēnešu pauzes darbību atsākusi Latvijā daudziem aktuālā Lielbritānijas post-rock/hardcore grupa „Jairus”, kas oktobra beigās sniegs divus koncertus Latvijā. Grupas ģitārists Dans Lukass(Dan Lucas) saka: „mēs nevaram vien sagaidīt, ko Latvijas publika teiks par mūsu jaunajām dziesmām. Tās ir patiešām skaļas.” Taču grupas līderis piebilst, ka koncertos Liepājā un Rīgā tiks atskaņotas arī daudzas publikai jau labi zināmas kompozīcijas no „Jairus” pirmā albuma.

„Jairus” Rīgas koncertu iesildīs pašmāju apvienības „Das Sonntags Legion” un „Kriegopfer”. Saldus grupai „Kriegopfer” šis būs pēdējais koncerts pirms pauzes, kuras laikā grupa koncertus nesniegs.

22. oktobrī klubs durvis vērs 21:00. „Dirty Deal Cafe” atrodas Rīgā, Maskavas ielas 12 2. korpusā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV