Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Zero Absolu, Das Sonntags Legion un Brutal Enlightenment koncerts Nabaklab

EasyGet.lv, 23.04.2012. 16:41

Trešdien, 25. aprīlī, klubā Nabaklab notiks koncerts, kurā uzstāsies viesis no Francijas Zero Absolu ar vietējo kolektīvu Das Sonntags Legion un Brutal Enlightenment atbalstu, informē koncerta rīkotājs Arvīds Brazevičs.
Zero Absolu, Das Sonntags Legion un Brutal Enlightenment koncerts Nabaklab

Zero Absolu ir personīgs viena cilvēka projekts, kas radās Francijā 2006. gadā. Projekta pamatā ir vēlme radīt un dalīties ar neierastiem nostaļģijas, skumju, kā arī citu izjūtu un emociju pārpildītiem savas dzīves mirkļiem. Zero Absolu mūziku var raksturot kā smagāka post-rock, math-rock un elektroniskās mūzikas apvienojumu.

Pirmie darba rezultāti - EP "La fuite" - tiek izdots tajā pašā 2006. gadā, kuram seko konceptuāls albums "Du vide au néant...". Nākošais zīmīgais notikums projekta pastāvēšanās laikā notiek 2010. gadā, kad tiek izdots dubultais albums "Dans les bras de Morphée". Meklējot jaunus izteiksmes veidus un attīstības ceļus, 2011. gada sākumā tiek izdots EP "Eyjafjallajoküll" un šī gada janvārī - trešais pilnais Zero Absolu albums "Autømn".

Projekta autors bieži atzīst, ka uzstāšanās dzīvē ir nozīmīga un neatņemama Zero Absolu sastāvdaļa. Pēc "Autømn" izdošanas Zero Absolu dodas plašā tūrē pa Eiropas valstīm, kuras ietvaros sniegs koncertu arī Rīgā kopā ar Das Sonntags Legion un Brutal Enlightenment. Par atbilstošas noskaņas un atmosfēras radīšanu pasākumā parūpēsies DJ Zebra, savukārt DJ Dragster parūpēsies par tiem, kas vēlēsies dejot smagākos un gotiskākos ritmos.

Koncerta sākums plkst. 21:00. Ieejas biļetes cena: 3.00 LVL.

Klubs Nabaklab atrodas Z.A.Meirovica bulvārī 9, Rīgā.

http://zeroabsolu.bandcamp.com/
http://dassonntagslegion.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/brutal-enlightenment

Foto: Zero Absolu. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV