Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Klajā nāk hip-hop izpildītāja Rassell solo albums

Jānis Penka, 30.10.2009. 10:22 | komentāri (1)

5.novembrī plkst. 20 ar koncertu Rīgā, klubā “Dejavu” savulaik populārās hip-hop un R’n’B stilā muzicējošās apvienības “Device” bijušais dalībnieks Rassell uzsāk sava soloalbuma “Cool & Sentimental” popularizēšanas koncerttūri. Albums digitālā formātā Platforma.lv pieejams no 31.oktobra, CD formātā – pēc 5.novembra.
Klajā nāk hip-hop izpildītāja Rassell solo albums

Albuma “Cool & Sentimental” ierakstā piedalījušies arī tādi izpildītāji kā lieliskā R'n'B vokāla īpašniece Sabīne Berezina, Ultimāts no grupas Scandal Inc., R'n'B pārstāvis Baggy no kaimiņvalsts Lietuvas, MC Ahab no Nīderlandes, dziedātāja Emi, reperis Special Street'z'Eye un bijušās grupas kolēģis Marathon.

Pie jaunā albuma ieraksta Rassell strādāja vairāk kā divus gadus, un tajā iekļauti visi lielākie repera hiti, tostarp jau popularitāti ieguvusī dziesma “Running Life”, kas tapusi sadarbībā ar Intaru Busuli, kā arī pārējie singli - dziesmas “Es Vairs Tevi Nemīlu”, grupas “Level 42” kaverversija “Lessons In Love” un duets ar Emi “These Are A Few Words”.

Albums ir ieturēts hip-hop, R'n'b un pop stilā. Tā nosaukums raksturo dziesmu noskaņas un paša mākslinieka rakstura īpašības.

Diskā pavisam ir ievietotas divdesmit kompozīcijas, no kurām divpadsmit dziesmas ir angļu valodā, septiņas krievu un viena latviešu valodā. Visām albuma dziesmām mūzikas producents un tekstu autors ir pats Rassell, izņemot dažus viesmākslinieku pantus.

Albums ierakstīts Rassella mājas studijā, bet miksēts un masterēts Basic Instinct studijā kopā ar Jāni Kalvi.

Albums no 31.oktobra digitālā formātā pieejams interneta vietnē www.Platforma.lv. No interneta vietnes Flickr.com varēs lejupielādēt arī albuma bukletu. CD formātā par īpašu cenu - 3.00 Ls to varēs iegādāties koncertu norises vietās un Latvijas mūzikas veikalos.

Koncerttūres norises vietas:

5. nov. Rīga, klubs “Dejavu”, Brīvības 151, ieeja no Cēsu ielas (albuma prezentācija, ieeja bez maksas)
7. nov. Ludza, kultūras nams
13. nov. Cēsis, klubs “Vidzemnieks”
14. nov. Rīgas raj., Vangaži, kultūras nams
14. nov. Valmiera, klubs “Multiklubs”
20. nov. Jelgava, klubs “Tonuss”
21. nov. Talsi, klubs “Cherry Club”
27. nov. Tērvete, kultūras nams
28. nov. Liepāja, klubs “Big 7”
4. dec. Smiltenes nov., Grundzāle, kultūras nams
11. dec. Saldus, klubs “PMK”
12. dec. Jēkabpils, klubs “Kargo”

Kopā ar Rassell albuma prezentācijā uz skatuves kāps arī lieliskā R'n'B vokāla īpašniece Sabīne Berezina, vairāku starptautisko konkursu laureāte un Eirovīzijas nacionālās atlases fināliste, grupa “PeR”, Jenny May, Ultimāts, dvīņu māsu Kristinas un Anas Drozdoviču duets.

Pārējos tūres koncertos Rassellam pievienosies Sabīne Berezina un Lil Putns. Tiks atskaņotas jaunas, vēl nedzirdētas dziesmas no jaunā soloalbuma, kā arī vecie hiti no “Device” iepriekšējo gadu albumiem.

Albumu atbalsta – Platforma.lv, Latvijas Mūzikas Kanāls, Telekompānija LNT, draugiem.lv, Inbox.lv, TV Net, Radio 3 un Tipogrāfija "Mc Ābols".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV