Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

EDDY prezentēs savu debijas albumu „Something You Forgot”

Inga Praņevska, 02.11.2009. 10:02 | komentāri (2)

Ceturtdien, 5.novembrī, plkst. 20.00 viesnīcas „Reval Hotel Latvia” bārā „Skyline”, tiks prezentēts daudzsološā r’n’b mūziķa EDDY debijas albums „Something You Forgot”.
EDDY prezentēs savu debijas albumu „Something You Forgot”

EDDY jeb īstajā vārdā Edijs Melnis Latvijas mūzikas dzīvē ienāca pirms sešiem gadiem, piedaloties muzikālajā realitātes šovā „Fabrika”. Toreiz ambiciozais šova dalībnieks par sevi atstāja paliekošu iespaidu, tādēļ arī publikai aizvien palicis atmiņā kā viens no spilgtākajiem fabrikantiem. Tiesa, kopš realitātes šova laikiem daudz kas ir mainījies. Šobrīd Edijs aktīvajā mūzikas dzīvē atgriežas jau pavisam citā ampluā un jau 5.novembrī tiks prezentēts viņa debijas albums „Something You forgot”.

Šis r’n’b ritmos tapušais albums ir Eddy pēdējā gada laikā paveiktā darba rezultāts. Kā atzīst pats mūziķis – šim albumam ir vairākas nozīmes. „Albuma stāsts ir par attiecībām – atgādinājums mums katram par to, ka sapņojam par īstā cilvēka sastapšanu, par kopīgi pavadīto laiku un kopīgi izsapņotajiem sapņiem, kā arī par attiecību skarbo pusi – šķiršanos.” „Turklāt,” piebilst Eddy, „šis albums un tā devīze – kaut kas, ko esi aizmirsis, ir arī atgādinājums sabiedrībai par manu atgriešanos Latvijas mūzikas dzīvē”.

Jaunajā albumā ir arī vairākas jau plašākai publikai zināmas kompozīcijas: „Sky”, kura savu pirmatskaņojumu piedzīvoja Latvijas Mūzikas Gada Balvas pasniegšanas ceremonijā šā gada februārī. Kā arī dziesma „My Girl”, kuras jaunais video klips MTV „Hit List Top 10” 7 nedēļu garumā noturējās desmitniekā.

Edijs šo gadu laikā ir mainījies. Jaunā albuma iznākšana un gaidāmā albuma prezentācijas vislatvijas tūre sola Latvijas mūzikas dzīvē jaunas vēsmas. Līdz šim, Edijs vairākos medijos jau ir tapis pielīdzināts populārajam krievu reperim Timati un izraisījis plašu sabiedrības interesi. Vienīgais, kas Edija prombūtnes laikā nav mainījies – viņš nav zaudējis savu ambiciozo mērķi iekarot Latvijas mūzikas skatuvi.

Prezentācijas pasākuma laikā viesiem būs unikāla iespēja iegādāties pirmos 100 Eddy jaunos mūzikas albumus „Something You Forgot” par ļoti īpašu cenu- 3 latiem, vēl pirms tie būs nopērkami veikalos 6.novembrī. Un naktī pēc prezentācijas viesnīcas „Reval Hotel Latvija” bārā „Skyline” mūziķis uzstāsies arī bārā Coyote Fly.

Noskatīties Eddy videoklipu dziesmai „My Girl” varat šeit: http://www.youtube.com/watch?v=Wdh5EBWfJJQ

Albuma producenti: producentu kompānija „Avantis Promo”

Albuma informatīvie atbalstītāji: žurnāls „Sīrups”, Draugiem.lv, Capital FM, Pozitivaszinas.lv, Easyget.lv, Radio Valmiera, Kurzemes Radio, laikraksts „Subbota”, LMK un TV24.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV