Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Linda Leen un Renārs Kaupers vienojas duetā

Sondra Lāce, 20.11.2009. 09:37

Šodien Radio SWH ēterā plkst. 15.20 notiks Lindas Leen un Renāra Kaupera dueta „Pamosties” pirmatskaņojums. Jaunā dziesma ir pirmais singls no decembra sākumā gaidāmā Lindas Leen albuma “Ziemasskaņas”.
Linda Leen un Renārs Kaupers vienojas duetā

Linda Leen: „Kāds Ingas Gailes dzejolis iedvesmoja mani uzrakstīt dziesmu „Pamosties” un tās teksts atklāja arī albuma galveno domu - par ziemu dabā un cilvēka dvēselē, kas tā alkst pavasara... Dziesma izdevās tik jutekliska, tajā pašā laikā naiva, dziļa un patiesa, ka iekšēji dzirdēju to kā sarunu starp vīrieti un sievieti, kā duetu. Par iedrošinājumu atvērties patiesai mīlestībai. Bez cinisma, bez sāpīgas pieredzes aizmiglota sarkasma. Savā ziņā kā bērnam, kas iet pasaulē ar plaši atvērtām acīm un sirdi, kam viss ir iespējams. Tajā brīdi es apjautu, ka tieši Renārs apvieno sevī šīs īpašības un tās viņam ir vērtība. Es zināju, ka mēs šajā dziesmā sapratīsimies.”

„Ziemasskaņas” būs pirmais Lindas albums latviešu valodā. Tajā būs atrodamas jaunas Lindas Leen oriģināldziesmas, jau minētais duets ar Renāru Kauperu, Raimonda Paula un citu pasaules klasiķu skaistākās Ziemassvētku melodijas, kas nu ir ieguvušas jaunu un neatkārtojamu skanējumu Liepājas Simfoniskā orķestra izpildījumā.

Jaunā albuma pirmatskaņojums notiks šā gada 13. decembrī Kongresu namā. Koncertā skanēs dziesmas no jaunā Lindas Leen Ziemassvētku albuma „Ziemasskaņas” un skaistākās melodijas no mūzikla „Mūzikas skaņas”. Koncerta īpašais viesis Renārs Kaupers.

„Pamosties” lejupielāde www.lindaleenshop.com

Koncertu biļetes www.bilesuserviss.com

Kontaktinformācija info@lindaleen.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV