Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Klajā nākusi N’Works versija par grupas „Borowa Mc” dziesmu „Bez Tevis”

Kitija Balcare, 26.11.2009. 14:14

Grupas „Borowa Mc” aizkustinošajai dziesmai „Bez Tevis” klajā nācis remikss. To veidojis mūzikas producents N’Works.
Klajā nākusi N’Works versija par grupas „Borowa Mc” dziesmu „Bez Tevis”

Dziesmas „Bez Tevis” remikss tapa pēc grupas „Borowa Mc” aicinājuma to izveidot, jo līdz šim mums sadarbība nebija uzsākta. Šoreiz mans domu gājiens ir atšķirīgs no ierastā soulfulhouse skanējuma,” skaidro dziesmas remiksa autors mūzikas producents N’ Works. „Manuprāt, šis remikss, kurš no dziesmas oriģināla atšķiras daudzējādā ziņā, ir izdevies veiksmīgs, un jācer, ka klausītājiem tas patiks gan klausoties to mājās, gan arī deju zālēs.”

Dziesmas „Bez Tevis” oriģinālversija kā skaņu celiņš skan jaunajā latviešu pilnmetrāžas filmā „Pasažieri” (režisors Jurģis Tūbelis). Savu pirmizrādi filma piedzīvos 28.novembra vakarā t/c „Mols”. Vienā no galvenajām lomām ir iejuties arī grupas „Borowa Mc” dalībnieks – Aigars Runčis.

Dziesmas „Bez Tevis” mūzikas autore ir Guntra Kuzmina, teksta autors - Aigars Runčis. Pirmo reizi tā publiski tika atskaņota šī gada 17.augustā. Tas ir stāsts par pieķeršanos un sāpīgu šķiršanos. Kad cilvēkam ir spilgtā atmiņā laimīgie brīži kopā ar otru cilvēku, kad vēl viņš ilgojas pēc tik ierastajiem glāstiem, skūpstiem un mīļajiem vārdiem un kad katrā pretimnācējā ir gatavs saskatīt mīļoto, neskatoties, ka tie ir jau citi cilvēki un citas attiecības.

Radio SWH TOP20 dziesma „Bez Tevis” otrajā nedēļā uzkāpa par 13 vietām un uzreiz ieguva 1. vietu, kur noturējās divas nedēļas.

Dziesmu ir iespējams noklausīties grupas mājas lapā www.borowa.lv.

Borowa MC dibināta 2004.gada nogalē Rēzeknē, bet koncertē kopš 2005.gada 15.aprīļa, to uzskatot par grupas dzimšanas dienu. Grupas sastāvā ietilpst Aigars Runčis (solists), Ingars Gusāns (basģitāra), Guntra Kuzmina (soliste un dziesmu autore), kā arī kopš 2007.gada arī Gints Stankevičs (mūzikas producēšana, taustiņi) un Raitis Aukšmuksts (bungas). Līdz šim izdoti trīs albumi: Trepis Iz Nakurīni (2005), Plastilina Pasaule (2007), Ui, Lobs! (2008). Lauri plūkti mūzikas festivālā Osvalds 2004, iegūts Zelta disks par albumu Trepis uz nakurīni, piedzīvotas uzvaras SWH Mūzikas Topā un Muzikālajā bankā, kā arī 2006.gadā iegūtas trīs Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas. Sadarbojusies ar Z. Muktupāvelu, I.Fominu, M.Freimani, M. Žigatu, Fredi, Z. Dombrovsku, A. Poišu, vīru kopu Vilki, J.Kaukuli, F. Ķiģeli u.c. Sīkāka informācija grupas mājas lapā: www.borowa.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV