Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Ventspils bērnu popgrupas “Jūras akmentiņi” auklējums - Roberts Pētersons

Guntars Račs, 01.12.2009. 12:10 | komentāri (4)

Populārās Ventspils bērnu popgrupas “Jūras akmentiņi” radošajā laboratorijā, pēc daudzu gadu darba noslēdzies veiksmīgs eksperiments un radīts jauns pienesums latviešu popmūzikas skatuvei – Roberts Pētersons.
Ventspils bērnu popgrupas “Jūras akmentiņi” auklējums - Roberts Pētersons

Lai gan dziedātājam ir tikai 14 gadu, viņš jau ir pamanījies uzstāties kopīgi ar Raimondu Paulu, apceļojis Eiropu, veiksmīgi uzstājoties dažādos konkursos un festivālos, piedalījies jauno zvaigžņu konkursā tepat Latvijā un bijis redzams vairākos TV projektos. Līdz šim Roberts izpildīja citu mākslinieku populāras dziesmas, bet nu pienācis laiks arī startēt ar tieši viņam rakstītu dziesmu .

Dziesmas “Rīts ar zvaigzni plaukstā” autori ir Artūrs Palkevičs (Simply 4, Credo, Dace Upīte, Kristīna Zaharova, u.c) un Guntars Račs. Dziesmu producējis viens no šī brīža aktuālākajiem Latvijas mūzikas producentiem Gints Stankevičs.

Pašreiz norit darbs pie jaunu dziesmu ierakstiem un drīz tiks publicēts arī Roberta Pētersona duets ar jau popularitāti ieguvušo kurzemnieku Andri Ērgli. Ļoti iespējams, ka jaunā dziedātāja pirmais solo albums dienasgaismu ieraudzīs jau nākamajā gadā.

Dziesma “Rīts ar zvaigzni plaukstā” šonedēļ jau nonākusi radiostacijās un Mp3 pieejams portālā Doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV