Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Roberts Pētersons piedāvā jaunu dziesmu "2x2"

Guntars Račs, 24.08.2010. 12:13

Piecpadsmitgadīgais ventspilnieks Roberts Pētersons, sagaidot skolas sākumu, šonedēļ klausītājiem nodod savu jaunāko studijas ierakstu. Dziesma "2x2" ir stāsts par kādu nedaudz apjukušu jaunieti, kuram šobrīd dzīvē neveicas. Bet iespējams, viņam tikai tā šķiet un domas par to, ka "visur ir labi, kur manis nav", ir tikai maldīšanās savās apjukušajās domās? Par to visu dziesmā "2x2", kuras autori ir Artūrs Palkevičs un Guntars Račs.
Roberts Pētersons piedāvā jaunu dziesmu "2x2"

Paralēli darbam pie jaunās dziesmas Roberts ir paspējis nofilmēties savā pirmajā videoklipā, kas ir veidots viņa populārākajai šī gada dziesmai "Cīrulis". Filmēšana norisinājās Ventspils pludmalē, kaitbordistu festivālā uz Ventspils Dienvidu mola un Užavas jūrmalā. Filmēšanā tika iesaistīts Ventspils brīvostas locis "Pilots" ar kapteini Egilu Rutkovski priekšgalā. Informācija par video vēl sekos.

Šīs nedēļas izskaņa Roberts ir aicināts uzstāties pasākuma "Top Latvijas Likteņdārzs" koncertā " Mīlestības dziesmas Latvijai", kas notiks 28.augustā un kuru tiešraidē translēs LTV1.

Dziesmas Mp3 pieejams portālā Doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV