Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Roberts Pētersons piedāvā videoklipu singlam “Sāksim no jauna”

Easyget.lv, 27.08.2013. 13:07

Aizvadītajā sestdienā ar svinīgu pasākumu un koncertu Ventspilī, restorāna Tex Mex terasē jaunais mūziķis Roberts Pētersons savus draugus un atbalstītājus iepazīstināja ar singla “Sāksim no jauna” videoklipu, informē mūziķa menedžments.
Roberts Pētersons piedāvā videoklipu singlam “Sāksim no jauna”

Roberts Pētersons savu ideju īstenojis kopā ar domubiedriem - kameras puišiem Mārtiņu Goldbergu un Edgaru Primaku. Roberts par videoklipa veidošanu: “Filmēšanas process bija veiksmīgs un noritēja pozitīvā gaisotnā, lai arī tas bija trīs dienu darbs no rīta līdz vakaram, strādājot kopā ar daudzpusīgiem un idejām bagātiem cilvēkiem, viss izdevās kā cerēts. Manuprāt videoklips vizuāli spilgtina un izceļ jau pašā dziesmā izstāstīsto stāstu.”

Singla “Sāksim no jauna” mūzikas un teksta autors ir pats Roberts Pētersons, pie klausītājiem singls nonāca jau maija sākumā, bet gada nogalē tas tiks iekļauts gaidāmajā mūziķa debijas albumā.

Cita informācija par mūziķi pieejama:
Web: www.robertspetersons.com
Draugiem.lv: www.draugiem.lv/roberts-petersons
Twitter: @TasRobis

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV