Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Vītolu ģimene šonedēļ izdos albumu “Pa kādu trauslu pavedienu”

Guntars Račs, 01.12.2009. 16:14

5.decembrī mūzikas ierakstu veikalos nonāks LNT dziedošo ģimeņu šova finālistu Vītolu ģimenes albums “Pa kādu trauslu pavedienu”.
Vītolu ģimene šonedēļ izdos albumu “Pa kādu trauslu pavedienu”

Lielā ģimenes noslogotība nav atstājusi nekādas manāmas pēdas muzikālajā materiālā, kura īpašais skanējums nav nekā īpaši paskaidrojams. To spēs novērtēt ikviens, noklausoties albumu kopumā. Gan dziesmu izkārtojums, gan īpašie skaņu rotājumi dziesmu starplaikos rada kādu ļoti īpašu un Vītolu ģimenei tik ļoti raksturīgu noskaņu un atmosfēru.

Par ieraksta kvalitāti parūpējusies gan pati muzicējošā ģimene, gan studijas producenti Kaspars Tobis (Dzelzs Vilks) un pieredzējušais mūziķis un skaņu režisors Gints Sola (Jauns Mēness, Mielavs un pārcēlāji).

Pavisam albumā iekļautas 15 dziesmas, no kurām septiņas ir ģimenes “galvas” Jāņa Vītols autordarbi, vēl septiņas ir tautasdziesmas, bet vienas dziesmas autore ir ģimenes atvase Rasa. Ierakstā piedalījušies visi - tēvs Jānis, ģimenē mīļi dēvēta arī par Johanu un viņa kundze Dace, Madara Irbe, Varis, Rasa, Kalvis un Jānis Ausmints.

Albuma dizainu veidojusi Vītolu ģimenes mīļa draudzene, māksliniece Ieva Balode.

Albuma bukletā būs atrodami arī visu dziesmu teksti un īpašās pateicības.

Albuma Mp3 versija šonedēļ būs pieejams portālā Doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV