Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Vītolu ģimenes albums kļuvis par “Mikrofona ierakstu” pieprasītāko izdevumu

Guntars Račs, 16.12.2009. 12:49

Vītolu ģimene, kura svinēja uzvaru LNT rīkotajā šovā “Dziedošās ģimenes”, šī gada 5.decembrī izdeva albumu “Pa kādu trauslu pavedienu”. Šobrīd šis albums ir kļuvis par pašu pieprasītāko no visiem kompānijas “Mikrofona ieraksti” ziemas sezonā izdotajiem un izplatītajiem albumiem. Vienīgie nopietnie konkurenti izrādījušies pasaules slavenais tenors Andrea Bočelli ar albumu “My Christmas” un Klāsa Vāveres sastādītā izlase “Lullabies For Two”, kurai seko “Vislabākā latviešu Ziemassvētku izlase”.
Vītolu ģimenes albums kļuvis par “Mikrofona ierakstu” pieprasītāko izdevumu

Albumā “Pa kādu trauslu pavedienu” iekļautas pavisam 15 dziesmas, no kurām septiņas ir ģimenes “galvas” Jāņa Vītola autordarbi, vēl septiņas ir tautasdziesmas, bet “Mazās Rasas ziemas dziesmiņas” autore ir ģimenes atvase Rasa.

Albuma ieraksts veikts Siguldas studijā “SSS” sadarbībā ar studijas producentiem Kasparu Tobi un Gintu Solu. Albuma dizainu veidojusi Vītolu ģimenes draudzene, māksliniece Ieva Balode, kura savu darbu veica, atrodoties un strādājot Somijā. Albuma bukletā atrodami arī visu dziesmu teksti.

Ir sākusies īsta ziema un, lai jūsu sirdis kaut nedaudz sasildītos, ģimene piedāvā vienu īstu ziemas dziesmiņu, dziedamu pie ugunskura. Dziesmas “Tā snieg” mūzikas autors ir ģimenes galva Jānis Vītols, bet dzejas autore ir Māra Zālīte.

Visu albumu un arī šo dziesmu iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv

CD varat pasūtīt MicRec mājas lapā.

Foto: Tomass Sola

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV