Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Vītolu ģimene aicina uz albuma atvēršanas pasākumu Doma laukumā

Mikrofona ieraksti, 03.12.2009. 11:01

Šo sestdien 5.decembrī, plkst.13.00 LNT šova ”Dziedošās ģimenes” finālisti Vītolu ģimene aicina savus klausītājus uz tikšanos Doma laukumā atvērtajā Ziemassvētku tirdziņā. Tur esošais mūzikas ierakstu veikaliņš būs pirmā vieta, kur būs iespējams iegādāties ģimenes pirmo albumu “ Pa kādu trauslu pavedienu” .
Vītolu ģimene aicina uz albuma atvēršanas pasākumu Doma laukumā

Paši ģimenes dalībnieki vienu stundu būs Doma laukumā, lai personīgi satiktu savus klausītājus un sniegtu autogrāfus tiem, kuri pirmie iegādāsies jauno albumu.

Pie labvēlīgiem laika apstākļiem, ģimene kāps uz skatuves un atskaņos dažas no albuma dziesmām. Taču pavisam droši, ka visu albumu šajā dienā varēs noklausīties ikviens tirdziņa apmeklētājs, jo paredzēta tā atskaņošana laukumā esošajās skaņas iekārtās.

Ziemassvētku tirdziņā darbojas kafejnīcas, veikaliņi un karuselis, un ikviens , kurš atnāks varēs izbaudīt svētku tuvumu un novēlēt Vītolu ģimenei veiksmi LNT šova finālā , kurš notiks jau šo svētdien.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV