Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Kvalitatīvs roks „Melnajā Piektdienā”

Elīna Gulbe, 01.12.2009. 23:16

Sestdien, 28.novembrī, klubs „Melnā Piektdiena” aicināja ciemos visus mūzikas mīļotājus, piedāvājot dzirdēt veselas četras skaļas muzikālās apvienības un baudīt vakaru roka noskaņās. Uz skatuves vakara gaitā kāpa grupas „Screampiece”, „Invasion”, „Pent-in Dreams” un īpašie viesi „Backflow”.
Kvalitatīvs roks „Melnajā Piektdienā”

Galerijas:

Diemžēl šķiet, ka rock’n’rolls vairāk modē ir vasarā, tādēļ klubā nebija pulcējies liels skaits klausītāju, bet tie, kas bija sanākuši patiešām varēja nodoties kvalitatīvām skaļās mūzikas skaņām.

Kā pirmie uz skatuves kāpa grupa „Screampiece”, kuri kā parasti izcēlās ar īpašo rock star attieksmi un lieliski iedzīvināja publiku pirms „Invasion” uzstāšanās, kuras laikā pie skatuves pulcējās daudzas jo daudzas daiļā dzimuma pārstāves, jo, kas gan būtu īsts rock’n’rolls bez jaunkundžu pūļiem, kas alkst mūziķu uzmanības...

Īpašie viesi „Backflow”, kas pašlaik nodevušies jauna muzikālā materiāla radīšanai, priecēja sanākušo ar grupas vecajām dziesmām, kā arī ar spēcīgām kaverversijām. Bet vakaram lielisku punktu pielika grupa „Pent-in Dreams”, kas ar šo uzstāšanos plašākai publikai prezentēja savu jauno grupas sastāvu un iepazīstināja klausītājus ar divām svaigām kompozīcijām.

Neskatoties uz to, ka lielākā daļa roka cienītāju šķiet ir devušies ziemas miegā, tie, kas bija sanākuši noteikti kaut nedaudz izbaudīja rock’n’rolla kvalitatīvo un spēcīgo skanējumu klubā „Melnā Piektdiena”!

Foto: Roberts Vidzidskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV