Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Klajā nācis Lindas Leen Ziemassvētku albums “Ziemasskaņas”!

Sondra Lāce, 03.12.2009. 09:18

Šis ir trešais mākslinieces studijas albums, bet pirmais - latviešu valodā.  "Ziemasskaņas" veidotas skaistāko Ziemassvētku filmu mūzikas noskaņās.
Klajā nācis Lindas Leen Ziemassvētku albums “Ziemasskaņas”!

Albumā atrodamas jaunas Lindas Leen oriģināldziesmas, gada skaistākā balāde - jaunā dziesma „Pamosties” duetā ar Renāru Kauperu, Raimonda Paula un citu pasaules klasiķu skaistākās Ziemassvētku melodijas, kas nu ir ieguvušas jaunu un neatkārtojamu skanējumu Liepājas simfoniskā orķestra izpildījumā. Aranžējumus simfoniskajam orķestrim veidojusi Emmy balvas par mūziku animācijas filmai "Batman beyond" ieguvēja Lolita Ritmanis. Atdzejojumus no angļu valodas veidojis Jānis Elsbergs, dziesmu tekstiem izmantoti arī dzejnieces Ingas Gailes dzejoļi. Albuma muzikālais producents- Linda Leen.

"Ziemasskaņas"- divpadsmit stāsti par ziemu dabā un cilvēka sirdī, kas tā alkst pavasara…

Jauno albumu mākslinieces fani var iegādāties interneta veikalā www.lindaleenshop.com vai T/P  ALFA – Lindas Leen veikaliņā, kā arī mūzikas veikalos.

Albuma pirmatskaņojums notiks  šī gada 13. decembrī Kongresu namā! Koncertu biļetes nopērkamas visās „Biļešu servisa” kasēs vai internetā www.bilesuserviss.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV