Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Laiema Galahera jaunās grupas nosaukums, iespējams, būs "Oasis"

Egija Petrova, 03.12.2009. 10:23

Laiems Galahers apgalvo, ka grupa, ar kuru viņš plāno ierakstīt jaunus mūzikas materiālus, iespējams, tomēr izdos jaunu albumu nākamajā gadā, un tās nosaukums paliks nemainīgs, saglabājot viņa bijušās grupas "Oasis" nosaukumu.
Laiema Galahera jaunās grupas nosaukums, iespējams, būs "Oasis"

Dziedātājs stāstīja, ka viņi atrodas „pusceļā” uz jaunā albuma sagatavošanās darbiem kopā ar grupasbiedriem Gemu Arčeru un Endiju Bellu, kuri bija arī viņa biedri grupā "Oasis" pirms ģitārista un galvenā dziesmu autora Noela Galahera aiziešanos no grupas augustā. Laiems Galahers arī piebilda, ka 2010. gada sākumā grupa grasās doeties ierakstu studijā.

„Mēs esam pusceļā. Mums visas dziesmas ir gatavas,” viņš izteicās laikrakstā "Evening Standard". „Mēs esam rezervējuši mazliet laiku studijā pēc Ziemassvētkiem, mēs tur nokļūsim un ātri, bez liekiem uztraukumiem ierakstīsim dziesmas.”

Runājot par jaunās muzikālās apvienības nosaukumu, Laiems piebilda: „Mēs šobrīd nedomājam izmantot bijušās grupas nosaukumu, bet, ja mums neradīsies doma par citu nosaukumu līdz jaunā albuma izdošanai, tad nosauksim jauno grupu par "Oasis". Es nesaukšu grupu kādā smieklīgā vārdā tikai ķeksīša pēc.”

Laiems Galahers turpināja skaidrot, ka grupu koncertos neizpildīs dziesmas, kuras sarakstījis Noels, un ka viņš pat neapsver domu kādreiz sarunāties ar brāli.

Viņš paziņoja: „Esmu pārliecināts, ko viņš par mani domā. Viņš domā, ka es uzsākšu savu solo karjeru un ja tā neizdosies tā, kā biju domājis, tad es piezvanīšu Noelam, jo būšu tik izmisis, ka būšu gatavs darīt jebko "Oasis" dēļ. Bet viņš maldās, ja domā, ka var man zvanīt jebkurā savas dzīves posmā, jo es būšu aizņemts. Es vienmēr būšu aizņemts, kad viņš man zvanīs.”

Laiems nesen paziņoja, ka „pāris mēnešu laikā” vēlētos atkal koncertēt.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV