Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Galahers nosauc savas jaunās grupas sastāvu

Baiba Sniķere, 07.12.2009. 11:07

Zināms, ka Endijs Bels pievienosies Laiema Galahera jaunajai grupai (Bels spēlēja basģitāru Galahera bijušajā grupā “Oasis”), kur spēlēs ģitāru.
Galahers nosauc savas jaunās grupas sastāvu

Savā bijušajā grupa “Ride” Bels bija atzīts ģitārists, bet, saņemdams piedāvājumu spēlēt “Oasis”, viņš pārslēdzās uz basģitāru.

Laiems Galahers ir apstiprinājis, ka viņa jaunajā grupā spēlēs biedri no viņa bijušās grupas “Oasis” - basģitārists Bels, ģitārists Gems Ārčers, bundzinieks Kriss Šeroks un taustiņistrumentālists Džejs Dārlingtons un jauns, vēl publiski neatklāts basģitārists.

“Grupā esmu es, Gems un Endijs. Mums ir jauns, patiešām vienreizējs basģitārists. Mums ir pievienojies vecais bundzinieks Kriss Šeroks, kā arī mūsu bijušais taustiņinstrumentālists (Džejs Dārlingtons),“ „Sky News“ sacīja Galahers.

Galahers vēl piebilda, ka grupa vēl joprojām nespēj izlemt, kā to sauks.

„Grupas nosaukuma izlemšana ir kā cīņa ar vējdzirnavām. Nekas nenāk prātā,“ viņš atklāja. Jautāts, vai viņš vēlas ko teikt savam brālim Noelam Galaheram, Laiems atbildēja: „Lai tev veicas, vecais. Tiksimies citā pasaulē. Tikai nekavē.“

Viņš arī atklāja, ka grupa pašlaik strādā pie jaunā materiāla: “Mēs redzēsim, kas notiks pēc tam, kad būsim ierakstījuši dziesmas. Pašlaik mēs koncentrējamies uz mūzikas radīšanu.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV