Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Grupa DFE „izaicina” radošos prātus Ziemassvētku konkursam

DFE brigāde, 14.12.2009. 15:48

Dzīvojot kopsolī ar Ziemassvētku gaidīšanas norisēm, grupa Double Faced Eels aicina visus dzejot gribētājus piedalīties Ziemassvētku pantiņu konkursā „Izdomā pats savu Ziemassvētku dzejoli”, kurš norisināsies laikā posmā no 14. līdz 19. decembrim. Konkursa uzvarētāju gaida grupas speciāli sarūpētā balva – Lielā Ziemassvētku Egle, kuras pasniegšanas ceremonija notiks 21. decembrī LTV 7 raidījuma „Sems” tiešraidē. Savukārt jautrākie un interesantākie pantiņi tiks izmantoti īpašajos grupas video sveicienos, kurus no 21. līdz 25. decembrim vērosim TV – Latvijas Mūzikas kanālā.
Grupa DFE „izaicina” radošos prātus Ziemassvētku konkursam

Laika posmā no 14. līdz 19. decembrim katrs, kurš jūt sevī snaudošu dzejnieku, tiek aicināts sūtīt savu dzejoli uz e-pastu ziemassvetki@dfe.lv un kļūt par labākā Ziemassvētku dzejoļa vēstnesi. Visinteresantākā un visādi citādi jaukākā gara darba autors no svētku Lieldraugiem – grupas Double Faced Eels savā īpašumā iegūs lielisku dāvanu sirsnīgas noskaņas radīšanai – Lielo Ziemassvētku Egli. Tādēļ visi, kas būs iesūtījuši savus pantiņus minētajam konkursam, tiek aicināti vērot arī apbalvošanas ceremoniju 21. decembrī LTV raidījumā „Sems” laika posmā no 16:50 – 18:00. Sīkāku informāciju par konkursa nolikumu var meklēt www.dfe.lv.

Savukārt no 21. decembra līdz 24. visi dzejoļu iesūtītāji tiek aicināti skatīties DFE grupas dalībnieku īpašos video sveicienus, kuros tiks izmantoti jaukākie un interesantākie pantiņi. Līdz ar to katram, kurš liks lietā savu talantu un izdomu ir iespēja tikt minētam Latvijas Mūzikas Kanāla (LMK) un portāla Draugiem.lv „Double Faced Eels” profilā kā „Dienas Labākais dzejoļa” autoram.

Jau Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, plkst. 20:00 Latvijas Mūzikas kanālā vērosim grupas speciālo videodāvanu – Ziemassvētku egles iedegšanu kopā ar Double Faced Eels un kādu sen neredzētu, noslēpumainu Draugu. Visas aktivitātes būs vērojamas arī portālā Draugiem.lv, ielūkojoties profilā „Double Faced Eels”.

Grupas DFE Ziemassvētku muzikālās noskaņas varēsiet baudīt jau šajā piektdienā, 18. decembrī klubā Rock’n’Riga pasākuma „Ziemassvētku koncerti” ietvaros, kur Double Faced Eels izpildīs singlu „Vientulība” īpašā akustiskā aranžējuma versijā. Koncertā būs dzirdama arī vēl kāda, līdz šim grupas repertuārā nebijusi, bet populāra Ziemassvētku melodija DFE interpretācijā. Bet jau 29. decembrī klubā Rock’n’Riga grupa sniegs šī gada pēdējo koncertu pirms trešā studijas albuma laišanas klajā.

DFE novēl: „Lai Laimes Lācis sirdis silda un Ziemassvētkos galdus pilda”

Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu jauno 2010. gadu!!!


Nolikums

1.Izvērtēts tiks tikai Tavs Ziemassvētku orģināldzejolis (pāšsacerēts)
2.Dzejoļi vērtējumam tiks pieņemti no 14. decembra līdz 19. decembra 24:00.
3.Savu dzejoli ar kontaktinformāciju (Vārds, uzvārds, vecums, e-pasts, tel. Nr.) sūtīt uz ziemassvetki@dfe.lv
4.Vecuma ierobežojums – Nav
5.Dzejoļa apjoma ierobežojums – Nav
6.Ar uzvarētāju sazināsimies personīgi izmantojot norādīto kontaktinformāciju, tāpēc esi precīzs.

Balva (Īsta Ziemassvētku Egle)

1. Labākā pāšsacerētā dzejoļa īpašnieks savu silto Ziemassvētku atmosfēru mājās varēs papildināt ar skaistu apm. no 2 – 3m garu Ziemassvētku egli. (Laureāta balvas pasniegšanas ceremonija notiks 21. decembrī LTV 7 raidījuma „Sems” tiešraidē, laika posmā no 16:50 – 18:00).
2. Savukārt no 21. decembra līdz 24. decembri skaties DFE grupas dalībnieku video sveicienus un iespējams tieši tavs dzejolis nonāks Latvijas Mūzikas Kanāla (LMK) un portālā draugiem.lv „Double Faced Eels” profilā kā „dienas” labākais dzejolis.
3. Savukārt pirmajos Ziemassvētkos (25. decembrī) 20:00 skaties grupas „dāvanu” Tev - Ziemassvētku egles iedegšanu kopā ar „Double Faced Eels” in LMK un draugiem.lv uzmeklējot profilu „Double Faced Eels”.

 
Sīkāka informācija www.dfe.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV