Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

“Elbow” jauno albumu plāno izdot šogad

Mārtiņš Zviedris, 15.01.2010. 14:45

Britu grupas “Elbow” bundzinieks Ričards Japs atklājis, ka ar jaunā albuma ierakstīšanu veicas tik labi, ka nākamo pilnmetrāžas studijas albumu kolektīvs gatavojas laist klajā jau šogad.
“Elbow” jauno albumu plāno izdot šogad

“Gribētos albumu pabeigt un doties turnejā ar jaunajām dziesmās vēl šogad,” Japs atzina NME, atklājot, ka mūziķi ir iepriekšējā diska “The Seldom Seen Kid”, kas tika izdots 2008. gadā, iedvesmoti un nevar vien sagaidīt, kad topošais garadarbs būs publikai priekšā ceļams.

“Elbow” bundzinieks piebilda, ka grupa tagad ir nodevusies tikai darbam studijā un pretēji frontmena Gaja Gārvija izteikumiem par eksperimentēšanu ar shoegaze un psihodēliju lielas atkāpšanās no līdzšinējā skanējuma gaidāmas neesot.

“The Seldom Seen Kid”, kas saņēma Britu Fonogrāfijas industrijas un ierakstu izplatītāju iedibināto Merkūrija balvu, bija pirmais britu atmosfēriskā kvinteta albums, kura komerciālie panākumi neatpalika no kritiķu slavas dziesmām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV