Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

No šodienas iespējams iegādāties biļetes uz Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremoniju - koncertu

Agrita Bikaviņa, 20.01.2010. 16:23

No šodienas Biļešu Paradīzes kasēs iespējams iegādāties biļetes uz gada notikumu mūzikā - Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu 2009. Gada balvas apbalvošanas ceremonija - koncerts notiks 23.februārī, Latvijas Nacionālajā operā. Pasākumā uzstāsies gan populārākie Latvijas mūziķi, gan jaunās uzlēkušās zvaigznes, un, jau tradicionāli, gaidāmi arī pārsteigumi - neredzēti dueti, ievērojamas personības un īpaši viesi. Mūziķi šogad tiks apbalvoti 17 nominācijās
No šodienas iespējams iegādāties biļetes uz Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremoniju - koncertu

Kā tika ziņots iepriekš - publiska biļešu tirdzniecība Gada Balvai ir jaunums. Līdz šim prestižais notikums Latvijas Mūzikas ierakstu dzīvē plašākai publikai bijis pieejams vien televīzijas tiešraidē - apbalvošanas ceremoniju, kas šogad notiks jau 14. reizi, iepriekš klātienē galvenokārt varēja baudīt lūgtie viesi - nominētie mūziķi, to ģimenes un tuvākie draugi, mūzikas industrijas cilvēki, ierakstu izdevēji, žūrijas locekļi, mediju un sponsoru pārstāvji. Lai arī neliels skaits biļešu pārdošanā piedāvāts arī citus gadus, tas ir bijis neliels, un nav plašāk popularizēts.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās un internetā. Biļešu cenas - sākot no Ls 10 balkonos, līdz Ls 35 ekskluzīvajās vietās beletāžā.

Ar nominēto mākslinieku sarakstu iespējams iepazīties Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas oficiālajā mājas lapā www.gadabalva.lv. Informācija par pasākumu arī Latvijas lielākajos medijos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV