Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

No šodienas Raimonda Paula un Andra Ērgļa albums pieejams bez maksas

Guntars Račs, 04.02.2010. 11:42

No šodienas līdz pirmdienai, 8. februārim, jaunais Raimonda Paula un Andra Ērgļa dziesmu albums “Caur rozā brillēm” mūzikas portālā Doremi.lv ir lejupielādējams bez maksas.
No šodienas Raimonda Paula un Andra Ērgļa albums pieejams bez maksas

Savukārt jauno dziesmu radio pirmatskaņojumi dzirdami Latvijas Radio 2 visas dienas garumā. Bet tie, kuri lieto portālu Draugiem.lv, var visas albuma dziesmas noklausīties jaunizveidotajā komponista Raimonda Paula profilā.

Albumā iekļautas 12 pilnīgi jaunas un nekur vēl agrāk nedzirdētas Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem. Albums “Caur rozā brillēm” ir ierakstīts Liepājā, producenta un dziesmu aranžētāja Jāņa Strazda vadībā, piedaloties viņa instrumentālajai grupai, kuras sastāvā šoreiz muzicēja pazīstamais bundzinieks Gundars Lintiņš (Credo, Kristapa Krievkalna grupa u.c.), kā arī ģitārists Māris Kupčs, basģitārists Aivars Meijers.

Ierakstā piedalījušās arī dziedātājas Annija Putniņa, Ieva Kerēvica, Ance Krauze un Zane Biķe. Saksofona partijas iespēlējis Aleksejs Balinskis. Taustiņu instrumentus iespēlējis Jānis Strazds, bet pie lielā koncertflīģeļa šoreiz sēdies pats Maestro Pauls.

Albums ir pieejams arī CD formātā un tas ir papildināts ar bukletu, kurā atrodamas papildus fotogrāfijas un visi dziesmu teksti.

Dziesmu saraksts:

1. Divreiz
2. To, kā nav(a)
3. Dziesmas (piedalās Annija Putniņa)
4. Misters Liktenis
5. Ziemeļa glāsts
6. Nekādu cerību
7. Tik daudz ir bijis (piedalās Ance Krauze)
8. Neskati vīru no cepures
9. Caur rozā brillēm
10. Jūra līdz ceļiem
11. Viss ir daudz vienkāršāk
12. Nekad un vienmēr

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV