Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sākusies pieteikšanās konkursam "Stage Number One"

Vita Ziediņa, 08.02.2010. 10:24

Kopš piektdienas vakara Radio "SWH" mājas lapā ir iespēja lejupielādēt konkursa "Stage Number One" nolikumu un pieteikuma anketas. Atgādinām, ka "Radio SWH" Valmieras studija sadarbībā ar muzikālo bāru "Jauna Saule" un nakts klubu "Multiklubs" rīko jauno izpildītāju konkursu "Stage Number One", kurā aicināti pieteikties jaunie mūziķi, kuriem vēl nav noslēgti līgumi ar ierakstu kompānijām, nav izdots neviens oficiāls albums.

Konkurss "Stage number one" notiks vairākās kārtās: 6., 13., 20. un 27.martā, muzikālā bārā "Jauna Saule", Valmierā, Rīgas ielā 10, plkst.20:00. Katras kārtas uzvarētājs piedalīsies finālā, kas notiks 24.aprilī plkst. 24:00 klubā "Multiklubs", Valmierā, Tirgus ielā 5,.

Konkursu Radio SWH Valmieras studija rīko kā jaunu tradīciju, dodot iespēju grupām, solistiem un radošajām apvienībām popularizēt sevi, rosināt to jaunradi un oriģinalitāti, kā arī nodrošināt iespēju labākajiem uzstāties muzikālā bāra "Jauna Saule" un kluba "Multiklubs" rīkotajos pasākumos un nodrošināt publicitāti Latvijas masu medijos.

Konkursa uzvarētāji iegūs galveno balvu bezmaksas dziesmas ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā - "Radio SWH" ierakstu studijā. Kā arī sponsoru balvas, ko pagaidām rīkotāji neatklāj. Sponsorus publicēsim vēlāk.

Konkursantiem ir jāsagatavo divas kompozīcijas. Viena no tām, drīkst būt kaverversija (kāda cita solista, radošās apvienības kompozīcija), otrai jābūt pašu radītai.

Pieteikties konkursam var līdz 28.februārim, iesniedzot rakstisku vai elektronisku pieteikumu. Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas jau ir pieejamas www.radioswh.lv.

Pirmais konkurss "Stage Number One" notika 2002. gadā. Tad uzvarēja grupa Z-SCARS. Konkursa rīkotājs bija "Multiklubs". Konkurss notika vairākus gadus. Savukārt pēdējais notika 2006. gadā, pulcējot jaunos mūziķus, klausītājus un fanus no visas Latvijas.

Radio SWH Valmieras studija un muzikālais bārs "Jauna saule" atjauno šo pasākumu un cer, ka tas kļūs par tradīciju. Iepriekšējos konkursos žūrijas sastāvā bija Latvijas mūzikas nozarē pazīstamas personības, tostarp arī mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, Radio SWH dīdžejs Toms Grēviņš, mūziķi Andris Kivičs, IGO, Aigars Krēsla, Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, kā arī Tija Auziņa. Arī šogad žūrijā būs mūzikas un radio nozarē pazīstamas personības.

Konkursa koordinatoru konktakti:

koordinatore Sintija

20218453,

e-pasta: platonova.sintija@inbox.lv

tehniskais koordinators Kaspars

27843277,

e-pasts: kaspars@multiklubs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV