Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks „Stage Number One 2011" pirmā ceļa zīmes kārta

Zane Zvirbule, 18.11.2010. 10:48

Mūzikas bāra „Chill Inn" un Radio Valmiera rīkotais jauno mūziķu konkurss "Stage Number One 2011" vairs nav aiz kalniem. Jau šo piektdien, 19. novembrī, par vietu nākamajā kārtā cīnīsies divas daudzsološas grupas – Arkādija un The Next Ones. Šajā vakarā dalībnieku sniegumu vērtēs kompetenta žūrija - Radio Valmiera spilgtās personības Andris Jurga un Kitija Kazaka, kā arī vakara īpašais viesis.
Notiks „Stage Number One 2011" pirmā ceļa zīmes kārta

Vairāk par mūziķiem un konkursu iespējams uzzināt Radio Valmiera raidījumā Stage Number One Dienasgrāmata – katru piektdienu pustrijos pēcpusdienā Radio Valmiera ēterā.

„Stage Number One" šobrīd jau ir kļuvis par festivālu, kas pulcē māksliniekus, mūzikas nozarē ietekmīgus cilvēkus un apmeklētājus no visas Latvijas. Šis pasākums būs liels piedzīvojums ne tikai grupām un radošajām apvienībām, bet arī Valmieras mūzikas bāra „Chill Inn" apmeklētājiem. Visi tiek laipni gaidīti šo piektdien mūzikas bārā „Chill Inn" jau no plkst. 19:00, lai kopīgi nodotos šim muzikālajam piedzīvojumam.

Vairāk par grupām:
• Grupa „Arkādija" - http://www.draugiem.lv/arkadia
• Grupa „The Next Ones" - http://www.draugiem.lv/thenextones

Vairāk informācijas http://www.chill-inn.lv un http://www.radiovalmiera.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV