Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sestdien notiks "Stage Number one" ceturtā kārta

Vita Ziediņa, 25.03.2010. 14:22

Sestdien pulksten 21.00 Valmierā notiks Radio SWH Valmieras studijas un muzikālā bāra "Jauna saule" rīkotā konkursa jaunajiem mūziķiem "Stage Number One" ceturtā kārta. Pasākuma laikā skatītājiem būs iespēja izpausties, piedaloties viktorīnās un konkursos, kuros varēs laimēt dažādas sponsoru sarūpētas balvas. Par vietu finālā cīnīsies piecas grupas - četras no tām ir no Rīgas. Nedaudz par konkursantiem.

"Morena" (Rīga) Rockmetal- http://www.draugiem.lv/morena

Grupa koncertē kopš 2006 gada beigām. Par sevi viņi teic, ka muzikālajā jomā latiņa nav nosprausta, viss ir draudzīgi un pēc pašu vēlmēm, lieki nebēdājot ne par veciem onkuļiem, ne jaunām tantēm.

"Peec lietus" (Rīga, Rēzekne)Rock - http://www.draugiem.lv/peeclietus

Ir "iesildījuši" "Def Leppard" koncertu Rīgās. Paši par sevi teic: "Trakie ilgi mājās sēdēt nevar, tāpēc 2008.gada nogalē Noris ar Osi atkal savāca grupu.

"Can_zone" (Rīga) Pop Rock - http://www.draugiem.lv/canzone Grupa radusies aptuveni pirms gada. Pirmais grupas koncerts notika pērn aprīlī klubā Depo. Koncertējuši dažādos klubos Rīgā un citur Latvijā, piedalījušies vairākos konkursos, arī LTV7 "Troksnī".

"Stonestreet" (Rīga) Rock- http://www.draugiem.lv/stonestreet Radoši muzikālā apvienība "Stonestreet" zem vienota nosaukuma spēlē kopš 2008. gada sākuma. Pa asinīm rit roks, bet galvā metāls un pops. Sanākot kopā tik kreatīvi daudzveidīgam sastāvam, radās netipisks skanējums un izpildīšanas maniere.

"Dzena trakie & lesbina space dogs" (Valmiera, Sigulda, Ragana). Par šo grupu pagaidām informācijas nav. Taču cerēsim, ka tā pārsteigs gan klausītājus, gan arī žūriju ar savu sniegumu.

Atgādinām, ka pirmajās divās kārtās uzvarēja ļoti atšķirīgas grupas - "Momend" un "Kaķis maisā". Bet pagājušonedēļ trešajā kārtā ir pat divi uzvarētāji - "AmpJ" un "Predict". Visas četras grupas turpinās cīņu par galveno balvu konkursa finālā 24.aprīlī.

Iepazīties ar konkursa kārtu rezultātiem var interneta vietnēs www.radioswh.lv un www.jaunasaule.lv.

Konkursa uzvarētāji iegūs galveno balvu bezmaksas dziesmas ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā - "Radio SWH" ierakstu studijā, kā arī sponsoru balvas.

Informatīvais atbalsts laikraksts "Liesma" Radio SWH Valmieras studija. Sponsori. Alus "Lāčplēsis", "Diogen Audio", klubs "Multiklubs".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV