Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Ir precizēta atlases norises vieta un laiks Starptautiskajam jauno izpildītāju konkursam "Jaunais Vilnis 2010"

Ieva Studente, 26.02.2010. 17:31

Starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa „Jaunais Vilnis 2010” Baltijas reģiona pretendentu atlase noritēs uz „Jūrmalas teātra” skatuves, Muižas ielā 7, Bulduros, Jūrmalā.
Ir precizēta atlases norises vieta un laiks Starptautiskajam jauno izpildītāju konkursam "Jaunais Vilnis 2010"

Pretēji iepriekš izplatītajai informācijai, visas atlases kārtas notiks vienā dienā:
 
29. martā plkst 12:00 sāksies atlases tūre bērnu konkursa „Jaunais Vilnis” pretendentiem;

29. martā plkst 15:00 sāksies atlases tūre Baltijas reģiona jauno izpildītāju konkursa „Jaunais Vilnis 2010” pretendentiem.
        
Šīs atlases kārtas pretendentus vērtēs „Jaunais Vilnis 2010” žūrijas komisijas līdzpriekšsēdētājs un komponists Raimonds Pauls un žūrijas dalībnieki sekojošā sastāvā - Ints Dālderis, LR Kultūras ministrs; Inese Galante, operas soliste; Larisa Loskutova, Jūrmalas Domes priekšsēdētāja 1. vietniece; Aleksandrs Šenkmans, konkursa „Jaunais Vilnis” rīcības komitejas priekšsēdētājs; Igors Jefremovs, konkursa „Jaunais Vilnis” izpilddirektors Latvijā un SIA „Makroconcert” direktors; Intars Busulis, solists un „Jaunais Vilnis 2005” uzvarētājs; Jānis Stībelis, solists un „Jaunais Vilnis 2002” laureāts; Aleksejs Šeiņins, izdevniecības nama „Petits” prezidents; Ričards Zakss, mediju grupas „Super Fm” direktors, Guntars Ķirsis, VSIA „Latvijas Koncerti” direktors; Svens Renemanis, SIA „Dzintaru koncertzāle” valdes priekšsēdētājs un Ļevs Ostrovskis, SIA „Dzintaru koncertzāle” konsultants mākslinieciskajos jautājumos.

Atgādinām, ka turpinās pretendentu pieteikumu pieņemšana devītajam Starptautiskajam jauno izpildītāju konkursam "Jaunais Vilnis 2010"!

Visi interesenti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas var iesniegt savus materiālus audio (CD) un/vai video (DVD) formātā, kuros iekļautas 3 - 4 dziesmas, no kurām 1-2 ir izpildītas svešvalodā, kā arī savu CV, kurā atspoguļota pretendenta pieredze citos konkursos.

Materiālus un ierakstus konkursam jāiesniedz SIA  „Dzintaru koncertzāle" Dzintaru pr. 3 lit. 4, Jūrmala, darba dienās no plkst. 10-16.

Vai arī nosūtot pa pastu, adrese - Turaidas iela 1, Jūrmala, LV-2015.

Vai arī nosūtot atlases kārtas koordinatorei Nadeždai Buharovai uz e-pastu : newwavestars@yahoo.com, papildjautājumu gadījumā zvanīt uz mobilā tālruņa numuru - +371 29765812

Plašāka informācija par konkursa noteikumiem konkursa "Jaunais Vilnis" oficiālajā mājas lapā http://www.newwavestars.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV