Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Aicina remiksēt pašmāju R&B hitu

Mārtiņš Matisons, 10.03.2010. 14:20

Raidījums "Latviešu Klubu Mūzikas Stunda", kas dzirdams katru piektdienu plkst. 18.00, Latviešu Radio ēterā sadarbībā ar Rasell & Sabīni Berezinu aicina remiksēt dueta jauno singlu "Laiku Pa Laikam".
Aicina remiksēt pašmāju R&B hitu

Pašmāju hiphopa un R&B stilā muzicējošais izpildītājs un dziesmu autors Rasels (Rassell) sācis sadarbību ar dziedātāju Sabīni Berezinu, ar kuras līdzdalību tapis jauns singls latviešu valodā "Laiku Pa Laikam". Visiem Latvijas producentiem ir iespēja pielikt roku pie R&B stilā ieturētā hita remiksēšanas. Labākie remiksi tiks iekļauti un izdoti remiksu singlā, kā arī atskaņoti Latviešu Radio raidījumā "Latviešu Klubu Mūzikas Stunda".

Dziesmas "Laiku Pa Laikam" tonalitāte Mi (E) Bemol Maj. Dziesmas temps: 94 bpm. Dziesmas akapellu remiksam var lejupielādēt šeit: http://www.latviesuradio.lv/lkms/40/258-iespja-remikst-pamju-rnb-hitu

Nosacījumi remiksu veidotājiem:
1) remiksu iesniegšanas termiņš - 31. marts. Remiksus (labāk linku uz remiksa lejupielādi) sūtiet pa e-pastu pēc adreses: klubumuzika@latviesuradio.lv ar norādi "Laiku Pa Laikam RMX".
2) dziesmas izpildītāji Rassell & Sabīne Berezina iegūst visas tiesības uz jaunizveidotajiem remiksiem un ir tiesīgi tos publicēt remiksu singlā.
3) pirms publicēšanas draugiem.lv; djtop.lv vai citos profilos remikss jāsaskaņo ar LKMS.

Dziesmu "Laiku Pa Laikam" var paklausīties Platforma.lv vai arī šeit: http://www.latviesuradio.lv/lkms/40/258-iespja-remikst-pamju-rnb-hitu

Tā kā šis nav oficiāls LKMS remiksu konkurss, tad labākos darbus izvēlēsies Rassell & Sabīne Berezina, konsultējoties ar LKMS.

Labākie darbi tiks paziņoti LKMS mājas lapā www.latviesuradio.lv/LKMS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV