Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Rīt "Stage Number One" par iekļūšanu finālā cīnīsies sešas grupas

Vita Ziediņa, 12.03.2010. 10:58

Konkursa "Stage Number One" otrajā kārtā, kas notiks rīt, pulksten 20.00 mūzikas bārā "Jauna saule", Valmierā startēs sešas grupas. Šoreiz žūrijas un klausītāju vērtējumam savus sniegumu rādīs grupas "The Next Ones" (Rock/grunge/funk/garage/indie) kuras dalībnieki ir no Jaunpils, Saulkrastiem, Ādažiem, "Meribel" (melodisks alternatīvais roks) no Ogres, "Kaķis maisā" (pop/rock/funky) no Rīgas, "San Deville" (alternative) no Siguldas, "No Title" (Liepājas roks) no Liepājas un "OscarD" (Pop Rock) no Madonas.

Šoreiz konkursantu sniegumu vērtēs Radio SWH dīdžejs Juris Millers, Valmieras teātra aktieris Ingus Kniploks un Radio SWH "Radio lāgas" dalībnieks grupas "Paši pēdējie romantiķi" mūziķis Armands Zirnis.

Arī līdzjutējiem un citiem muzikālā bāra viesiem šoreiz ir sarūpēti pārsteigumi, būs dažādi konkursi un viktorīnas.

Jau informējām, ka 5.martā Valmierā sākās Radio SWH Valmieras studijas un muzikālā bāra "Jauna saule" rīkotais konkurss jaunajiem mūziķiem.

Jau stāstījām, ka pirmās kārtas uzvarētāji ir grupa "Momend". Tās sastāvā ir Kārlis (vokāls, ģitāra) un Normunds (perkusijas, bungas). Viņi spēlē acoustic/ indie/ folk mūzikas žanru. . Pēc žūrijas domām, neskatoties uz to, ka tāda stila mūzikas grupu Eiropā ir daudz, šiem puišiem ir izaugsmes iespējas un tāpēc "Momend" piedalīsies finālā, kas notiks 24.aprīlī.

Atgādinām, ka konkurss "Stage Number One" notiks sešās kārtās. Katras kārtas uzvarētājs piedalīsies finālā, kas notiks 24.aprīlī klubā "Multiklubs".

Iepazīties ar konkursa kārtu rezultātiem var interneta vietnēs www.radioswh.lv un www.jaunasaule.lv.

Konkursa uzvarētāji iegūs galveno balvu bezmaksas dziesmas ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā - "Radio SWH" ierakstu studijā, kā arī sponsoru balvas.

Šobrīd organizētāji nosauc arī dāsnākos sponsorus - "Lāčplēsis", "BiogenAudio", "Multiklubs".

Informatīvie atbalstītāji Radio SWH, Radio SWH Valmieras studija, www.draugiem.lv un "Liesma"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV