Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„Stage Number One” trešajā kārtā divi uzvarētāji

Vita Ziediņa, 21.03.2010. 14:02

Radio SWH Valmieras studijas un muzikālā bāra „Jauna Saule” konkursa “Stage Number One” trešās kārtas uzvarētāji ir grupas “Predict” (pop roks krievu valodā) un „ApmJ” (roks/blūzs).

Par iekļūšanu finālā 20. martā Valmierā cīnījās sešas grupas: „Backstab”, „The Afternoon”, „In the box”, Predict”, ApmJ” un soliste Alise Ketnere ar ģitāristu Rolandu Milču. Sākotnēji bija paredzēts, ka sestais dalībnieks būs grupa „Amadeus”, taču jaunieši atteicās, jo viņuprāt mūzikas bārā „Jauna saule” nav viņiem nepieciešamā akustika. Viņu vietā startēja Alise Ketnere ar savām romantiskajām dziesmām.

Dalībnieku sniegumu vērēja kompetenta žūrija: mūziķi, Aigars Krēsla, Mikus Frišfelds, Niks Jaunzems, Valmieras drāmas teātra aktieris Oskars Morozovs un Radio SWH Valmieras studijas pārstāvis Artis Kārkliņš.

Žūrija šoreiz nespēja izšķirties par vienu grupu finālam, jo visiem dalībniekiem bija labs, profesionāls sniegums. Vērtējot žūrija ņēma vērā gan muzikālo sniegumu, gan meistarību un arī publikas aizraušanu. Tādēļ finālam nolemts izvirzīt divas grupas: rokgrupu „Predict”, kas pārsteidza klausītājus ar kvalitatīvu un meistarīgu roku, un „ApmJ” par izcilu oriģinalitāti, spēju piesaistīt un izklaidēt publiku.

Atgādinām, ka pirmajās divās kārtās uzvarēja pēc mūzikas stila atšķirīgas grupas – "Momend" (acoustic/indie/folk) un "Kaķis maisā" (rock/pop). Visas šīs četras grupas turpinās cīņu par galveno balvu konkursa finālā 24. aprīlī, pulksten 20.00.

Iepazīties ar konkursa kārtu rezultātiem var interneta vietnēs www.radioswh.lv un www.jaunasaule.lv.

Radio SWH Valmieras studija un muzikālais bārs „Jauna saule” cer, ka konkurss „Stage Number One” kļūs par tradīciju, dodot iespēju grupām, solistiem un radošajām apvienībām popularizēt sevi, rosināt to jaunradi un oriģinalitāti, kā arī nodrošināt iespēju labākajiem uzstāties muzikālā bāra „Jauna saule” un kluba „Multiklubs” rīkotajos pasākumos un nodrošināt publicitāti Latvijas masu medijos.

Konkursa uzvarētāji iegūs galveno balvu bezmaksas dziesmas ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā – „Radio SWH” ierakstu studijā, kā arī sponsoru balvas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV