Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Jaunos dīdžejus aicina piedalīties konkursā “Discomania Cup 2010”

Andis Braunfelds, 19.04.2010. 15:26

Trešdien, 21. aprīlī sāksies šī gada jauno dīdžeju konkurss “Discomania Cup 2010”. Tas norisināsies līdz pat 4. augustam katru trešdienu no plkst. 21:00 klubā Madhouse, Kaļķu ielā 11.
Jaunos dīdžejus aicina piedalīties konkursā “Discomania Cup 2010”

Pieteikties čempionātam varēja jebkurš, kurš sevi uzskata par DJ bez vecuma, rases, nacionālās un reliģiskās piederības ierobežojumiem. Dj var izvēlēties un konkursam pieteikties ar jebkuru mūzikas stilu. 

Pēc visu pieteikumu izvērtēšanas sacensībām tika atlasīti 40 dalībnieki. Dalībnieku uzstāšanās katrā posmā tiks sadalīta grupās pa 4 dalībniekiem katrā. Uzstāšanās laiks visos posmos katram dalībniekam tiek dots 30 minūtes, kura laikā ir jāizmanto vismaz septiņi skaņdarbi. Dīdžejus vērtēs žūrija un balsot par dalībniekiem apmeklētāji varēs uz vietas, portālā www.discomaniacup.lv un ar SMS palīdzību. Dalībniekus vērtēs pēc vairākiem kritērijiem, no kuriem labākie tiks apbalvoti dažādās nominācijās.

 

Žūrijas komisijas sastāvā ir 7 žūrijas locekļi:

   • Ratz Lukas (Discomania.lv);

   • Mixmaster A.G.;

   • Bogdan Taran (Dance Box vadītājs);

   • [Ex] da Bass (EHR Party Service vadītājs);

   • Johny Adroit (Discomania CUP ’08 uzvarētājs);

   • Electricano (DJ konkursa Movida Corona ‘09 uzvarētājs);

   • Andre Crash (DJ aptaujas DJ TOP ’09 uzvarētājs).

 

Čempionāta kopējais balvu fonds ir 600.00 LVL..

“Discomania Cup 2010” vadīs Dj Gustavito, kurš sacensību dienās no plkst. 19:00 Capital FM radiošovā Music Kitchen iepazīstinās ar dalībniekiem un viņu setiem.

 

Sīkāk par “Discomania Cup 2010” www.discomaniacup.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV