Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Notiks dīdžeju konkursa "Discomania CUP 2010" pusfināls

Andis Braunfelds, 06.07.2010. 17:32 | komentāri (1)

Ir noslēdzies Discomania CUP 2010 regulārais čempionāts, kurš ik nedēļu 10 posmu garumā katru trešdienas vakaru ir priecējis mūs Vecrīgas klubā Madhouse. Arī šobrīd - visu jūlija mēnesi konkursa Discomania CUP 2010 organizatori aicina gan klātienē, gan globālajā tīmeklī vērot Discomania CUP 2010 pusfināla sacensības.
Notiks dīdžeju konkursa "Discomania CUP 2010" pusfināls

Dalībnieki, tika atbalstīti ar balsojumiem klātienē, internetā, kā arī ar sms palīdzību, bet visnozīmīgākais bija septiņu Latvijā populāru DJ, turnīra tiesnešu individuālais vērtējums, kā rezulātā ir noskaidroti pusfinālisti, kuri vēlreiz rādīs, ko spēj tai pašā vietā un tai pašā laikā, sacenšoties par galveno dīdžejkausa balvu un lielo gada čempiona titulu. Tuvākais Discomania CUP 2010 dīdžejkausa posms šo trešdien, 7. jūlijā, plkst. 21.00 klubā Madhouse Kaļķu ielā 11, Rīga. Starp pusfināla dalībniekiem būs iespējams redzēt VOL-T, CMZ, KELLON, JOHN KUZMIN.

Vairāk informācijas www.discomaniacup.lv

Turnīru informatīvi atbalsta: Capital FM Music Kitchen; Capital FM Dance box; EHR Party Service; Nightlife.lv; Nightlife.lv; Boomboxera.lv; Easyget.lv; Ind-ex.lv, Club.lv, Apollo.lv, Kasnotiek.lv, TVNet.lv, HC.lv, Leta.lv, ORB.lv, un citi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV