Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Notiks konkursa "Discomania DJ CUP 2010" pusfināla 3. kārta

Andis Braunfelds, 20.07.2010. 10:04

„Discomania DJ CUP 2010" lēnām, bet mērķtiecīgi tuvojas savam noslēgumam un pavisam drīz jau būs zināmi populārā dīdžeju čempionāta uzvarētāji.
Notiks konkursa "Discomania DJ CUP 2010" pusfināla 3. kārta

Šo trešdien, 21. jūlijā, norisināsies jau trešā no četrām pusfināla atlases kārtām, kas nozīmē, ka fināls nu jau ir pavisam, pavisam tuvu. Sacensības, kā vienmēr, notiks plkst. 21.00 klubā „Madhouse" un tajās šoreiz piedalīsies Andrew Sky, Nill Ketner, Matt.Li un Bang, katrs no šiem dalībniekiem jau pa reizei ir sajutis uzvaras garšu, kā dēļ arī šī cīņa solās būt interesanta. Vairāk informācijas par katru no dalībniekiem turnīra mājas lapā – sadaļā „Dalībnieki" http://www.discomaniacup.lv/dalibnieki. Tātad visi, kurus ir ieinteresējuši šie jaunie un perspektīvie dīdžeji vai arī tie, kurus ir aizrāvusi pati turnīra koncepcija, vai pat tie, kuriem vienkārši ir brīvs trešdienas vakars, tiek aicināti, lai vērotu šīs sacensības klātienē klubā Madhouse, Kaļķu ielā 11, Rīga. Un ja nu gadījumā kāda iemesla dēļ kāds nespēj ierasties, Discomania DJ CUP 2010 pusfināla tiešraidi būs iespējams vērot arī turnīra mājas lapas galvenajā sadaļā www.discomaniacup.lv.

Pasākuma organizators Discomania.lv

Atbalsta: Capital FM Dance box; EHR Party Service; Nightlife.lv; Boomboxera.lv; Easyget.lv; Ind-ex.lv, Club.lv, Apollo.lv, Kasnotiek.lv, TVNet.lv, HC.lv, Leta.lv, ORB.lv, Danceradio.lv un citi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV