Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Latvijas Radio 3 tiešraidēs - Kristīne Opolais un Renē Fleminga

Ilze Zvaigzne, 30.04.2010. 13:36

Šovakar plkst. 19:30 aicinām visus uz "Dīvu vakaru" Lielajā ģildē, kurā Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris un austriešu diriģents Kristofs Eberle muzicēs kopā ar trim daiļām un talantīgām māksliniecēm: dziedātāja Kristīne Opolais izdzīvos Tatjanas jūtu brāzmas no P. Čaikovska operas "Jevgeņijs Oņegins", kā arī izdziedās skaisto soprāna solo Gustava Mālera Ceturtās simfonijas finālā. Savukārt V.A. Mocarta dzidri gaišo un eleganto dubultkoncertu flautai un arfai ar orķestri atskaņos LNSO solistes – flautiste Dita Krenberga un itāļu arfiste Patrīcija Karčāni.
Latvijas Radio 3 tiešraidēs - Kristīne Opolais un Renē Fleminga

Tiešraidi vadīs Ilga Auguste, starpbrīdi piedāvājot intervijas ar diriģentu, Kristīni Opolais un Ditu Krenbergu, kā arī koncerta klausītājiem.

Rītvakar, 1. maijā plkst. 20:05 opermūzikas draugiem piedāvājam tiešraidi no Ņujorkas Metropoles opernama, kur šoreiz Amerikas skaistākā balss Renē Fleminga skatuves partnerus (sešus tenorus un divus basus) un klausītājus apburs bīstami valdzinošās burves Armīdas lomā Džoakīno Rosīni operā "Armīda". 

Ņujorkas Metropolitan operteātra kori un orķestri diriģēs itāļu maestro Rikardo Frica, bet iešraidi LR3 – „Klasika” vadīs Ināra Ancāne

Tiešās translācijas klausieties arī internetā www.latvijasradio.lv, bet Latvijas Radio jaunumiem sekojiet līdzi arī http://twitter.com/LR_INFO. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV