Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Šodien noritēs dīdžeju konkursa “Discomania CUP 2010” ceturtā kārta

Andis Braunfelds, 12.05.2010. 14:07

Kā jau ziņots, šobrīd internetvidē ar pilnu sparu norisinās Latvijas dīdžeju čempionāts Discomania CUP 2010, kura 3. atlases kārta pagājušo trešdien tika novadīta DJ kausa rezidences klubā Madhouse – Vecrīgā un visu nedēļu līdz pat nākamajai atlases kārtai 12. maijā turnīra atbalstītāji tiek aicināti nobalsot par saviem favorītiem mājas lapā www.discomaniacup.lv , kur pieejami arīdzan katra dalībnieka uzstāšanās video un audio ieraksti, kā arī vispārēji apraksti par dīdžejiem un turnīru kopumā.
Šodien noritēs dīdžeju konkursa “Discomania CUP 2010” ceturtā kārta

Pēc veiksmīgi noslēgtiem pirmo divu kārtu balsojumiem, savācot vislielāko punktu skaita visās balsojumu kategorijās pusfinālam tika izvirzīti Valmieras Multikluba rezidents - DJ CMZ un VOL T, kurš apliecinājis sevi tādās izklaides vietās kā Post Club, Pussy Lounge, Kefīŗs un Praia Beach Bar –Jūrmala.
 
Arī nākamā 4. atlases kārta  norisināsies turpat klubā Madhouse 12. maija trešdienā plkst. 21.00.. 

Vairāk informācijas www.discomaniacup.lv

Turnīru informatīvi atbalsta: Capital FM Music Kitchen; Capital FM Dance box; EHR Party Service; DJTOP.lv; Nightlife.lv; Boomboxera.lv; Easyget.lv; Ind-ex.lv, Club.lv, Apollo.lv, Kasnotiek.lv, TVNet.lv un citi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV