Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Bukmeikeri uzvaru Eirovīzijā prognozē Azerbaidžānai; labākos rezultātus starp Baltijas valstīm – Igaunijai

Ilze Meirupska, 19.05.2010. 14:12

Unibet Live bukmeikeru prognozes liecina, ka vislielākās izredzes šogad uzvarēt Eirovīzijas 2010 dziesmu konkursā ir Azerbaidžānas pārstāvei (iespējamība gandrīz 40%, likmes koeficients 2.60), kas nozīmē, ka nākamajā gadā konkurss visticamāk varētu notikt Baku. Savukārt no trim Baltijas valstīm visveiksmīgāk varētu startēt Igaunijas pārstāvis. Turpretim par Latvijas pārstāves Aishas izredzēm uzvarēt bukmeikeri ir piesardzīgi, prognozējot to vien kā 1.5% iespējamību (likmes koeficients 60.00).
Bukmeikeri uzvaru Eirovīzijā prognozē Azerbaidžānai; labākos rezultātus starp Baltijas valstīm – Igaunijai

Vērtējot visu trīs Baltijas valstu pārstāvju izredzes veiksmīgai dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursā, bukmeikeri norāda, ka visaugstākajā vietā no mūsu kaimiņvalstīm varētu ierindoties Igaunija (likmes koeficients 1.65), aiz sevis atstājot Latvijas pārstāvi Aishu (likmes koeficients 2.0) un Lietuvas pārstāvi InCulto (likmes koeficients 8.00).

Unibet bukmeikeri prognozē, ka dziedātāja Aisha varētu pat nekvalificēties finālam (likmes koeficients 1.57). Taču, ja tomēr Latvijas pārstāve saņems iespēju cīnīties par uzvaru finālā, bukmeikeri norāda uz lielāku iespējamību mūsu valstij paliktu ārpus pirmā desmitnieka (likmes koeficients 1.02).

Bukmeikeri prognozē, ka šogad Latvija visdraudzīgākā būs pret savām kaimiņvalstīm, viņu māksliniekiem atdodot visvairāk punktu. Vislielāko balsu skaitu no Latvijas varētu saņemt Igaunija (40% iespējamība) un Krievija (25% iespējamība).

Ja Eirovīzijas uzvaras lauri šogad tiek paredzēti Azerbaidžānai, tad otrajā vietā aiz Azerbaidžānas pārstāves konkursa kopvērtējumā pēc bukmeikeru prognozēm varētu ierindoties Vācija (likmes koeficients 4.85). Turpretim trešās labākās Eirovīzijas dziesmas izpildītāja varētu būt Izraēla (likmes koeficients 6.00). Savukārt pēdējā vietā visticamāk varētu ierindoties Maķedonija (likmes koeficients 3.00), Slovēnija (likmes koeficients 3.50) vai Polija (likmes koeficients 4.00).

Par Unibet:

Unibet dibināts 1997. gadā, un šobrīd  ir viens no Eiropas lielākajiem sporta totalizatoru un online spēļu uzņēmumiem ar vairāk nekā 400 darbiniekiem no vairāk nekā 30 valstīm. Unibet pakalpojumus Interneta vietnē www.unibet.com vairāk nekā 20 valodās izmanto 4 miljoni cilvēku no 150 pasaules valstīm. Turklāt trīs reizes pēdējo četru gadu laikā Unibet ieguvis “Gada labāko Sporta likmju operatora” titulu prestižajā eGaming balvu pasniegšanas ceremonijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV