Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

O!Kartes Akadēmija ar koncertu svētdien viesosies Liepājā

Juris Millers, 02.06.2010. 15:17

Svētdien liepājniekus ar saviem priekšnesumiem priecēs populārā LNT šova O! Kartes Akadēmija laureāti. Pateicoties milzīgajai interesei, svētdien, 6.jūnijā plkst 21.00 notiks papildkoncerts.
O!Kartes Akadēmija ar koncertu svētdien viesosies Liepājā

Visas biļetes uz O! Kartes Akadēmijas audzēkņu koncertu Liepājā tika izpārdotas dažās dienās, tādēļ svētdien, 6.jūnijā plkst. 21.00 Liepājas Latviešu biedrības namā notiks papildkoncerts. Tjā būs redzami ne tikai visi šova dalībnieki, kas dziedās savas populārākās dziesmas, bet arī īpašie viesi - kvartets "Eolika Teens" un bijušasi grupas "Latte" dalībnieks Ainars Bumbieris.

Koncertu laikā būs iespēja iegādāties arī "O! Kartes akadēmijas" dalībnieku albumu "Krāsaini sapņi" un saņemt dalībnieku autogrāfus.

Biļetes nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā - www.bilesuparadize.lv

O Kartes lietotājiem 1., 2. un 3. jūnijā ir iespēja iegadāties biļetes ar 30% atlaidi. Akcijas noteikumi - www.okarte.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV