Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pirms Missy Elliott fanu reisa notiek balsošana par vadītājiem

Aivars Līpenītis, 14.06.2010. 12:33

12. jūlijā slavenās hip-hop mākslinieces Misijas Eliotas koncertu Varšavā apmeklēs fanu reiss no Latvijas. Sākusies biļešu tirdzniecība. Piedalies balsošanā par vadītājiem – pašmāju māksliniekiem.
Pirms Missy Elliott fanu reisa notiek balsošana par vadītājiem

Galerijas:

Fanu reisa prezentācijā pie Biznesa augstskolas „Turība" organizators aģentūra magicFIB iepazīstināja ar piedāvājumu apmeklēt talantīgās multimākslinieces – hip-hop izpildītājas, producentes, aktrises, šovu vadītājas Misijas Eliotas (Missy Elliott) koncertu Polijas galvaspilsētā Varšavā, kas ir šobrīd Latvijai tuvākā šīs mākslinieces koncerta vieta.

Fanu reisu vadīs kādi no šiem atraktīvajiem māksliniekiem – populārais māsu duets „Dvīnes", TV raidījuma „SeMS" vadītāja Ketija Dombrovska, „European Hit Radio" dīdžejs Mārtiņš Kreilis vai sporta kluba „Atlētika" deju pasniedzējas, hip-hop deju meistares Simona Borovika un Santa Smildziņa. Balsošanā www.draugiem.lv/fanureiss (kur arī var uzzināt vairāk par vadītājiem) no 14. līdz 20. jūnijam tiks noteikti divi vadītāji (vai pāri), kas vadīs Misijas Eliotas fanu reisu, brauciena laikā sniedzot priekšnesumus, pastāstot daudz interesantu faktu par mākslinieci, iesaistot konkursos un rūpējoties par lielisku noskaņojumu. Fanu reisa dalībniekiem ceļā Tuborg alus un gardās „Get&Go" maizītes no „Lango".

Informācija par fanu reisu, vadītājiem, programma – www.fanureiss.lv, fans@fanureiss.lv. Biļetes – Biļešu Servisa tirdzniecības vietās (Statoil, ReklaMarket, pasta nodaļas, kultūras iestādes) un www.bilesuserviss.lv. Cena: fanu reiss – 38 Ls, komplekts (fanu reiss kopā ar stāvvietas biļeti koncertā) – 70 Ls. Biznesa augstskolas „Turība" studentiem un absolventiem – 10% atlaide fanu reisam vai 5% atlaide komplektam, uzrādot apliecību tirdzniecības vietā un fanu reisā. Biļetes tirdzniecībā līdz 8. jūlijam, vietu skaits ierobežots.

European Hit Radio klausītājiem 3 nedēļu laikā, sākot ar 14. jūniju, ir iespēja piedalīties konkursā un laimēt ielūgumus uz koncertu fanu reisā bez maksas. Par fanu reisu informē draugiem.lv, Novonews.lv, Receptes.lv, fanu reisu uzziņu tālrunis - 1188.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV