Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Misijas Eliotas fanu reisu vadīs dejotājas un dīdžejs (+VIDEO)

Aivars Līpenītis, 21.06.2010. 10:05

Noslēgusies balsošana par Missy Elliott fanu reisa vadītājiem un noskaidroti līderi, kas 12. jūlijā vadīs hip-hop mākslinieces fanu reisu no Latvijas.
Misijas Eliotas fanu reisu vadīs dejotājas un dīdžejs (+VIDEO)

Misijas Eliotas fanu reisa iespējamie vadītāji bija māsu duets „Dvīnes", TV raidījuma „SeMS" vadītāja Ketija Dombrovska, sporta kluba „Atlētika" deju instruktores Simona Borovika un Santa Smildziņa un European Hit Radio dīdžejs Mārtiņš Kreilis. Balsošanā www.draugiem.lv/fanureiss 1. vietā ar 727 balsīm ierindojās dejotājas Santa un Simona, savukārt otrajā vietā ar 687 balsīm – DJ Mārtiņš Kreilis. Līdz ar to dejotājas un dīdžejs kļūst par fanu reisa vadītājiem, kas 11. jūlija vēlā vakarā pie biznesa augstskolas „Turība" sagaidīs Misijas Eliotas fanus, lai jautra un skaļa izklaides pasākuma veidā dotos uz mūziķes koncertu Polijas galvaspilsētā Varšavā, ceļā visiem iesaistoties konkursos un atrakcijās, kā arī par brīvu cienājoties ar Tuborg alu un gardajām Get&Go sviestmaizēm no Lango, un tikpat lieliskā atmosfērā uzreiz pēc koncerta dodoties atpakaļ mājās.

Fanu reisa prezentācijā dejotājas Santa un Simona visus pārsteidza ar lēcienu strūklakā dejas noslēgumā, savukāt DJ Mārtiņš Kreilis piesaistīja ar savu atraktivitāti un solījumu fanu reisā doties, līdzi ņemot savu dīdžeja aprīkojumu. Vairāk par vadītājiem var uzzināt mājas lapā www.fanureiss.lv un www.draugiem.lv/fanureiss, kur pieejami arī video un foto no prezentācijas.

Missy Elliott fanu reisa biļetes var iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās (Statoil, ReklaMarket, pasta nodaļas, kultūras iestādes) un www.bilesuserviss.lv, informācija par fanu reisu – www.fanureiss.lv un rakstot uz fans@fanureiss.lv. Biļešu cena – 38 Ls (fanu reiss) vai 70 Ls (fanu reiss komplektā ar koncerta biļeti), tās ierobežotā daudzumā pieejamas līdz 8. jūlijam. Biznesa augstskolas „Turība" studentiem un absolventiem atlaide attiecīgi 10% fanu reisam vai 5% komplektam.

European Hit Radio līdz 2. jūlijam iespējams piedalīties konkursā, lai cīnītos par iespēju laimēt ielūgumu uz Misijas Eliotas koncertu fanu reisā. Par fanu reisu informē draudzīgākais portāls draugiem.lv, krievu valodā – Novonews.lv, lielākā pavārgrāmata Receptes.lv, fanu reisa uzziņu tālrunis – 1188.

Video:

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV