Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Misijas Eliotas koncertā Varšavā viesosies reperis Lil' Wayne

Aivars Līpenītis, 28.06.2010. 16:41

12. jūlijā Polijas galvaspilsētā Varšavā notiekošajā hip-hop multi mākslinieces Misijas Eliotas koncertā piedalīsies hip-hop un rap izpildītājs Lil' Wayne. Uz koncertu dosies Missy Elliott fanu reiss no Latvijas.

Aģentūra magicFIB iepriekš informēja, ka 12. jūlijā Varšavā notiks iespaidīgs visā pasaulē populārās hip-hop dziedātājas, producentes, aktrises un šovu vadītājas Misijas Eliotas koncerts. Uz to dosies fanu reiss no Latvijas, kas iepriekš, šī gada maija beigās, Varšavā apmeklēja rokgrupas AC/DC koncertu, pa ceļam 4 autobusos piedāvājot izklaides programmu pašmāju mūziķu un mūzikas pazinēju pavadībā, cienājoties ar uzkodām un dzērieniem.

Talantīgās, klausītāju atzītās un godalgotās mākslinieces Misijas Eliotas koncerta viesu vidū apstiprināts mūziķis Lil' Wayne, kas pēdējos gados piedzīvojis strauju popularitātes augšupeju un iekarojis mūzikas aptauju virsotnes visā pasaulē ar dziesmām „Lollipop", „Prom Queen" un citām, savukārt albumam „The Carter III" tiekot apbalvotam ar Grammy balvu kā labākajam repa albumam 2008. gadā.

Lil' Wayne ir kopīgas dziesmas ar tādiem mūziķiem kā Usher, Akon, T-Pain, Lloyd, T.I., Ludacris, Kanye West, Whitney Houston, Kid Rock, Leona Lewis un daudziem citiem, par ar Madonnu, kā arī Missy Elliott dziesmā „All 4 You" un citās. Kopā ar Kid Rock izpildot dziesmu „All Summer Long", Lil' Wayne spēlēja ģitāru, un izteikta virtuoza ģitārspēle dzirdama arī pēdējos repera albumos, kas ir ļoti netipiski šāda stila mūzikā.

Misijas Eliotas fanu reisa, kuru vadīs DJ Mārtiņš Kreilis un sporta kluba „Atlētika" deju treneres Simona un Santa, biļetes atsevišķi vai komplektā ar koncerta apmeklējumu pieejamas Biļešu Servisā, cena – 38 Ls fanu reisam vai 70 Ls komplektam. Biznesa augstskolas Turība studentiem un absolventiem – lētāk. European Hit Radio klausītāji var piedalīties konkursā par iespēju laimēt fanu reisa un koncerta komplekta biļetes. Informācija par fanu reisu – programma, vadītāji, cienasts, konkurss un cita informācija – www.fanureiss.lv vai rakstot uz fans@fanureiss.lv. Fanu reisa aktualitātēm var sekot www.draugiem.lv/fanureiss. Fanu reisa uzziņu tālrunis – 1188, krievu valodā informē Novonews.lv, informatīvi atbalsta lielākā pavārgrāmata Receptes.lv. Ceļā lielā daudzumā „Tuborg" alus un gardās „Get&Go" sviestmaizes no „Lango" bez papildus maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV