Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Notiks dīdžeju konkursa "Discomania Cup 2010" devītā kārta

Andis Braunfelds, 14.06.2010. 13:59

Šonedēļ klubā Madhouse norisināsies jau 9. kārta Discomania CUP 2010 dīdžejturnīra ietvaros. Šī būs pirmspēdējā sacensību atlase pirms pusfināla sākšanās, kuram šobrīd jau ir atlasīti septiņi apakškārtu uzvarētāji.

Par 8. kārtas uzvarētāju vēl joprojām ir iespējams balsot gan ar "sms" gan ineterneta palīdzību turnīra oficiālajā mājas lapā www.discomaniacup.lv , kur sacensība šobrīd norisinās starp tādiem DJ kā Andy Bassland, Will Sonic, Tech.Art un Joker '69. Visi klubu mūzikas, DJ mākslas vai vienkārši jautras atpūtas atbalstītāji tiek aicināti atbalstīt jaunos, progresīvos dīdžejus klātienē pasākumos klubā Madhouse Kaļku ielā 11, Rīgā, trešdienas vakaros plkst. 21.00, kā arī vērot pasākuma tiešraidi DJ kausa mājas lapā.

Atgādinām, ka turnīra balvu fonds ir 600 LVL liels un izņemams organizētājuzņēmuma veikala Discomania dāvanu kartēs.

Vairāk informācijas www.discomaniacup.lv

Turnīru informatīvi atbalsta: Capital FM Music Kitchen; Capital FM Dance box; EHR Party Service; DJTOP.lv; Nightlife.lv; Boomboxera.lv; Easyget.lv; Ind-ex.lv, Club.lv, Apollo.lv, Kasnotiek.lv, TVNet.lv, HC.lv, Leta.lv, ORB.lv un citi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV