Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Soulfly" koncertē klubā „Fontaine palace"

Aiga Leitholde, 16.06.2010. 11:36

Pirmdien, 14. jūnijā, Liepājā klubā „ Fontaine Palace" sava visjaunākā albuma „ Omen" tūres ietvaros uzstājās grupa „Soulfly". Viņus iesildīja pašmāju „ Enhet".
„Soulfly" koncertē klubā „Fontaine palace"

Galerijas:

„Soulfly" koncerts iezīmē pakāpenisko kluba „Fontaine Palace" atdzimšanu. Šobrīd klubam ir atvērts otrais stāvs, kas ir piedzīvojis pamanāmas pārmaiņas – skatuve ir kļuvusi lielāka, izmantojot augsto griestu priekšrocību, ir izveidota platforma, uz kuras atrodas vēl viens bārs. Leģendāri stingri stāv apdegušie siju balsti. Kluba pārstāvis pastāstīja, ka vasaras gaitā tiks pabeigts arī pirmais, pagraba stāvs.

Atkal un atkal skatuve tika pārklāta ar dūmiem, līdz no skaņu pastiprinātāju ēnām izslīdēja paši mūziķi. Koncertā ļoti labi varēja saklausīt dažādos laikos radīto dziesmu atšķirības – senāko albumu groovīgie hīti „Prophecy", „Babylon". Un jaunākā daiļrade niknie "Blood Fire War Hate", „Unleash" vai „Arise Again" un, protams, jaunā thrash - metalcore apdullinošais mutanta „ Omen" spēku. Izmantoto mūzikas apakšžanru īpatnības ļauj „Soulfly" kontrolēt publikas pulsu, ik pēc laika tos veldzējot ar skanīgu Marka Rizo soliņu vai ūdens šalti. Koncerts tika aizvadīts milzīgā intensitātē, dziesmas sapludinot vienā elpas vilcienā. Kā attapības pārsteigumi tika iesaistīti gan „Pantera" – „Walk", gan „Metallica" – „Master of Puppets" zināmākās tēmas. Neiztrūkstošs ir „Jumpdafuckup", kā arī perkusiju priekšnesums ar laimīgā fana piedalīšanos, un arī šīs vasaras aktuālajai sporta tematikai atbilstošais „oleeeeoleeeoleeee Soulfly, Soulfy". No tiesas, mute bija izkaltusi kā tuksnesī izslāpušajam, taču iekšā sēdošais metālists tika kārtīgi piebarots!

Klubu koncerti rada intīmu atmosfēru, jo nešaubīgi visi ir savējie, visiem interesē! Kad koncerts notiek „ Fontaine Palace" arī 'meet and greet' nav jāpiesaka. Gandrīz stundu pēc koncerta kluba aizmugurē, ceļā uz lielo sarkano tūres busu faniem bija iespēja „pārķert" basistu Bobiju Burnu, kas ar saviem klausītājiem aktīvi komunicē ne vien uz skatuves, bet arī klātienē. Interesentu kompānijai veiksmīgi garām pagāja ģitārists Marks Rizo. „Soulfly" no Liepājas izbrauca jau naktī, tālāk dodoties uz Tallinu – viņu nākamo koncerta vietu.

Foto: Indra Kļaviņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV