Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Šovakar Rīgā uzstāsies metāla zvaigznes Soulfly

EasyGet.lv, 13.09.2012. 11:03

Gatavojoties  metālmūzikas lielzvaigznes Soulfly koncertam 13. septembrī, klubā "Melnā Piektdiena", kluba organizatori aicina ierasties savlaicīgi.
Šovakar Rīgā uzstāsies metāla zvaigznes Soulfly

«Koncerts sāksies precīzi astoņos vakarā — Soulfly, Incite un Lody Kong diez vai ir zināms vietējo grupu stils, kam raksturīgi vilkt visu garumā un pie kā cilvēki jau pieraduši, ka var mierīgi ierasties stundu vēlāk. Tas tiks darīts arī tāpēc, ka rīt ir darbadiena, un lai cilvēki var paspēt uz pēdējo sabiedrisko transportu. Tāpēc aicinām ierasties Soulfly fanus laicīgi, jau sākot no 19:00,» aicina kluba pārstāvji.

Biļetes par 10 un 12 latiem jau ir beigušās, un līdz vakaram pieejamas būs vēl tikai biļetes par 15 latiem, taču arī tās «Biļešu Servisa» sistēmā var kuru katru brīdi beigties — pavisam iepriekšpārdošanā tikušas izliktas vien 600 biļetes. Pēc tam biļetes varēs dabūt vienīgi kluba kasē pie ieejas. «Tas ir saistīts ar mūsu kluba ietilpību. Mēs negribam riskēt, izliekot iepriekšpārdošanā neierobežotu biļešu skaitu, bet pēc tam izrādās, ka cilvēki viens otram kāpj uz galvas — vārda burtiskā nozīmē. Tādu secinājumu izdarījām pēc šīgada ārkārtīgi veiksmīgajiem Fear Factory un Sepultura koncertiem,» brīdina Valdis Bērzvads, kurš smagās mūzikas koncertu organizēšanā darbojas jau vairāk nekā 15 gadus. «Tāpēc esiet pavisam droši, ka dabūsiet redzēt Maksu Kavaleru, Marku Rizzo, Toniju Kamposu un Deividu Kinkeidu no tik tuva attāluma kā nekur citur!»

Iepriekšējo reizi Soulfly koncerts Rīgā notika «Sapņu Fabrikā», taču šī koncertu un citu pasākumu norises vieta šī gada laikā nonāca «zem āmura». Tāpēc šīvakara koncerts noritēs «Melnajā Piektdienā» — šis klubs ir ievērojami mazāks izmēros, taču, no otras puses, garantē labāku atmosfēru un iespēju koncerta laikā atrasties daudz tuvāk māksliniekiem.

Koncertā bez jaunā Soulfly albuma «Enslaved» dziesmām skanēs arī hiti no iepriekšējiem albumiem — «Eye for an Eye», «Umbabarauma», «No», «Back to the Primitive», «Seek'n'Strike», «Prophecy», «Frontlines», «Blood Fire War Hate» un citi. Šajā «Maximum Cavalera Tour» kā iesildītājas spēlēs divas grupas, kuras dibinājuši Kavaleru klana jaunākie mūziķi kopā ar saviem vienaudžiem — Lody Kong un Incite.

Biļetes, kuru cena ir 15 LVL, pieejamas Biļešu Servisa kasēs, http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/5618, kā arī kluba kasē.

Oficiālais video dziesmai «World Scum», pirmajam singlam no «Enslaved» albuma:

 

Foto: Grupa Soulfly. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV