Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

"Scissor Sisters" izdod ilgi gaidīto albumu "Night Work"

Līga Andžāne, 28.06.2010. 11:30

Šodien klajā nāk "Scissor Sisters" jaunais albums "Night Work". Kolorītā amerikāņu grupa, kas aizvadītajā sestdienā sniedza triumfālu priekšnesumu Glastonberijas festivālā kopā ar popdīvu Kailiju Minogu, būs vieni no galvenajiem māksliniekiem jūlijā gaidāmajā Positivus festivālā.
"Scissor Sisters" izdod ilgi gaidīto albumu "Night Work"

Grupas trešais studijas albums, kas ierakstīts Londonā, Bahamu salās un "Scissor Sisters" dzimtajā Ņujorkā, ir gatavs sekot sava priekšgājēja fenomenālajiem panākumiem – 2006.gadā izdotais albums Ta-Dah Lielbritānijā vien tika pārdots vairāk nekā 1,4 miljonos eksemplāru, bet hīts I Don't Feel Like Dancin' kļuvis par ballīšu klasiku.

"Night Work" ir dinamiska deju mūzika ar joprojām dzīvu skaņu. ""Night Work" spilgti atspoguļo to, kas mēs esam. Tā ir mūsu kvintesence," stāsta "Scissor Sisters" līderis Jake Shears. Ierakstot "Night Work", "Scissor Sisters" sadarbojās ar "The Killers" un Madonnas iecienīto producentu Stuart Price. Albuma pirmais singls "Fire With Fire" ar lieliem panākumiem jau skan Latvijas radio stacijās.

Positivus festivāls 16.-17.jūlijā jau ceturto gadu norisināsies Salacgrīvā. Positivus festivāls ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz 7 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 60 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs MUSE, SCISSOR SISTERS, UNKLE live un HAPPY MONDAYS.

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Patlaban divu dienu biļete maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Tuvojoties festivālam, divu dienu biļete kļūs dārgāka. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam 16.jūlijā maksā Ls 19,00; apmeklējumam 17.jūlijā – Ls 25,00. Pieejama arī grupas biļete – pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās Ls 26,50; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 30,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete – Ls 4,50. Bērnu Salas ieejas biļete – Ls 3,00. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV