Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Grupa "Double Faced Eels" izsludina jaunā albuma CD dizaina konkursu

Baiba Skujeniece, 09.08.2010. 14:20

Gatavojoties šajā rudenī laist klajā savu trešo studijas albumu, grupa Double Faced Eels aicina ikvienu interesentu piedalīties albuma CD noformējuma radīšanā. No 6. līdz pat 18.augustam visi, kas vēlas cīnīties par vērtīgām balvām, tiek aicināti piedalīties īpašajā CD vāka konkursā, iesūtot tam savus radošos darbus.

Konkursam iesūtītie darbi tiks izvērtēti divās konkursa kārtās, un kopumā konkurss norisināsies no 6. līdz 31.augustam. Konkursa uzvarētājs saņems balvā iespēju doties divu dienu braucienā uz Lietuvu (Klaipēda un Palanga) divām personām. Tieši uzvarētāja darbs arī būs tas, kas rotās grupas DFE nākamā albuma vāku, kā arī reklāmas tūres plakātus. Savukārt citi labāko darbu autori saņems vērtīgas balvas un veicināšanas dāvanas no konkursa sadarbības partneriem un pašas grupas. Sīkāk ar konkursa noteikumiem var iepazīties konkursa nolikumā, kas atrodams arī grupas oficiālajā mājas lapā www.dfe.lv un draugiem.lv mūzikas sadaļā grupas profilā.

Konkursu jaunā albuma noformējumam grupa DFE rīko sadarbībā ar tūrisma aģentūru "Ozolciems Tūre", kas arī piedāvā konkursa galveno balvu. Savukārt kā lielākie draugi jāmin "Latviešu Radio" un portāls "Draugiem.lv", kur norisināsies konkursa otrā kārta, kā arī "Uzvelc kreklu.lv' un solāriju tīkls "Pludmale", kuri gādās par balvām labāko darbu autoriem un aktīvākajiem konkursa sekotājiem.

Konkursa mērķis ir ne vien tikt pie interesanta uz oriģināla jaunā albuma noformējuma, bet arī ļaut izteikties saviem faniem un visiem, kas vēlas radoši izpausties, kas grib tikt pamanīti un novērtēti. Lai kļūtu par konkursa dalībnieku nav nepieciešamas īpašas profesionālas iemaņas, vien radoša pieeja un uzdrīkstēšanās. Konkursa dalībniekiem nav noteikta nekāda vecuma robeža, vai kādi citi ierobežojumi. Ikviens, kas jūt sevī snaužam talantu, tiek aicināts brīvi izteikties un parādīt, ko spēj visai Latvijai.

Grupas "Double Faced Eels" trešā albuma CD dizaina konkursa nolikums

1. Konkursu organizē grupa "Double Faced Eels" sadarbībā ar tūrisma aģentūru "Ozolciems tūre", "Draugiem.lv", "Uzvelckreklu.lv" un solāriju tīklu "Pludmale".

2. Konkursa mērķis:

• Iegūt oriģinālu un ekskluzīvu variantu jaunā albuma CD vāka noformējumam;

• Veicināt Latvijas iedzīvotāju radošās izpausmes un piedāvāt iespēju būt novērtētiem;

• Dot iespēju grupas DFE faniem aktīvi iesaistīties grupas aktualitātēs;

• Atbalstīt aktīvākos grupas DFE fanus ar vērtīgām balvām;

• Dot iespēju jaunajiem māksliniekiem sevi pierādīt un iegūt zināmu atpazīstamību.

3. Piedalīšanās konkursā ir bez maksas un bez vecuma ierobežojumiem, kā arī bez profesionalitātes kritērijiem.

4. Konkurss notiek divās kārtās:

• Pirmās kārtas norises laiks no 6.augusta līdz 18.augustam;

• Otrās kārtas norises laiks no 20.augusta līdz 31.augustam.

5. Konkursa kārtu norise:

5.1. Visi interesenti līdz 18.augustam iesūta savas vizuālās versijas grupas DFE jaunā CD vāka noformējumam pēc izvēles nolikumā norādītajos formātos.

5.2. Konkursa pirmās kārtas noslēgums 18.augustā.

5.3. Darbu apkopošana un labāko darbu atlase otrajai kārtai notiek 19.augustā.

5.4. Konkursa pirmās kārtas uzvarētāji tiek publiski paziņoti 20.augustā, kad sākas otrā konkursa kārta.

5.5. Konkursa otrā kārta norisinās portāla "Draugiem.lv" DFE mūziķu profilā, kur tiek izvietoti pirmās kārtas labākie darbi. Apmeklētāji tiek aicināti balsot par viņuprāt labākajiem CD noformējuma variantiem.

5.6. Otrā kārta un līdz ar to arī konkurss noslēdzas 31. augustā.

5.7. Konkursa gala rezultātā tiek pasludināts viens galvenās balvas ieguvējs, kurš saņem konkursa galveno balvu no tūrisma aģentūras "Ozolciems tūre" un kura radošais darbs tiek izmantots jaunā albuma CD un plakāta noformējumā, kā arī tiek apbalvoti citi labākie darbi un aktīvākie balsotāji.

6. Darbu iesniegšanas noteikumi:

6.1. Radošie darbi konkursam iesniedzami no 6. līdz 18.augustam.

6.2. Darbu iesniegšanas formāti: elektroniskais formāts - JPEG, pasta formāts - jebkāda veida zīmējumi, kolāžas, aplikācijas, u.c (ne lielāki par A3 formātu)

6.3 Konkursa darbu iesūtīšanas vietas: elektroniski - iveta@dfe.lv vai pa pastu - Madonas iela 14a, Rīga, LV-1084.

6.4. Darbu tematika atbilstoša mūzikas stilam un grupas attīstības virzienam (ar jaunā albuma publiskoto muzikālo materiālu var iepazīties grupas oficiālajā mājas lapā www.dfe.lv , kā arī mūzikas sadaļā portālā Draugiem.lv).

6.5. Iesniedzot savus radošos darbus jānorāda vārds, uzvārds, vecums, adrese, e-pasta adrese, tālruņa numurs.

6.6. Neskaidrību gadījumā sūtīt savus jautājumus uz iveta@dfe.lv.

7. Konkursam iesniegto darbu vērtēšanas kritēriji:

• Vērtēti tiks tikai oriģināli radīti darbi (plaģiātus lūdzam nepiedāvāt), kas uzskatāmi par jaunrades rezultātu

• Idejas oriģinalitāte un kreativitāte

• Mākslinieciskā un estētiskā vērtība

• Asprātība un uzdrīkstēšanās

• Izpildījuma kvalitāte

• Atbilstība mūzikas stilam un grupas tēlam

• Konkursā iesniedzamie darbi nedrīkst saturēt pretvalstiska vai prettiesiska rakstura informāciju, tiem jāatbilst ētikas un estētikas normām, tie nedrīkst būt cieņu aizskaroši un uz vardarbību vai jebkāda veida nosodošu rīcību mudinoši.

8. Iesūtīto darbu vērtēšanas komisija - darbus vērtēs grupas DFE kolektīvs un menedžmenta pārstāvji, producenti, kā arī konkursa atbalstītāju un sadarbības partneru pārstāvji.

9. Konkursa balvu fonds:

• Galvenā balva - divu dienu ceļojums uz Palangu un Klaipēdu (Lietuva) divām personām no tūrisma aģentūras "Ozolciems tūre", kā arī darba izmantošana jaunā CD noformējumā un reklāmas plakātos.

• Labāko darbu autori saņems īpašās balvas no "Uzvelckreklu.lv" un solāriju tīkla "Pludmale"

• Veicināšanas balvas par kādiem īpašiem nopelniem no grupas DFE un citiem sadarbības partneriem.

10. DFE jaunā CD vāka konkursa uzvarētāji tiks publiski paziņoti pēc 2.septembra, kā arī ar viņiem personīgi sazināsies DFE menedžmenta pārstāvji.

Papildu informācija:

Ieva Gailīte
Double Faced Eels
Tour manager
Address: Madonas iela 14a, Rīga, LV - 1084
Mobile phone: +371 26449975
Skypename: ieva.gailite
E-mail: ieva@dfe.lv
Website: www.dfe.lv;

iveta@dfe.lv
Mob. 27082788

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV