Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Izsludināts Laura Reinika dziesmas "Es skrienu" remiksu konkurss

Guntars Račs, 10.08.2010. 11:56

Kompānija "Mikrofona ieraksti" sadarbībā ar "Latviešu Radio" raidījumu "Latviešu klubu mūzikas stunda" (dzirdams katru piektdienu plkst. 18:00), izsludina remiksu konkursu Laura Reinika aktuālajai dziesmai "Es skrienu".
Izsludināts Laura Reinika dziesmas "Es skrienu" remiksu konkurss

Dziesmas temps: 120 BPM. Lai iegūtu dziesmas remiksa materiālus un akapellu, apmeklējiet http://www.latviesuradio.lv/lkms/40/361-remiksu-konkurss-aktulajai-dziesmai. Dziesmas "Es skrienu" oriģinālu var noklausīties un video versijā noskatīties YouTube vietnē. http://www.youtube.com/watch?v=dG8QJAM059I&feature=player_embedded

Konkursa balvās: "Lady GaGa" limitētais remiksu albums un publicitāte no ierakstu kompānijas "Mikrofona Ieraksti", specbalva no Laura Reinika, kā arī remiksa iekļaušana digitālajā singlā Latvijas lielākajā Mp3 mūzikas veikalā Doremi.lv.
Šī ir arī jauno deju mūzikas producentu iespēja parādīt savas spējas plašākai publikai un gūt atpazīstamību. Konkursa noslēgsies 31.augustā. Labākos no remiksiem kopīgi izvēlēsies pats Lauris Reiniks, ierakstu kompānijas "Mikrofona Ieraksti" producenti un, protams, "Latviešu klubu mūzikas stundas" klausītāji, balsojot par labākajiem remiksiem internetā.

Nosacījumi konkursa dalībniekiem:

1) Remiksus vai saiti uz tiem jānosūta uz e-pasta adresi: klubumuzika@latviesuradio.lv.
2) Kompānijai "Mikrofona Ieraksti" pieder visas tiesības uz jauniegūtajiem remiksiem un tā ir tiesīga tos publicēt un izmantot pēc saviem ieskatiem.
3) Negarantējam, ka visi iesūtītie remiksi tiks atskaņoti vai izmantoti.
4) Lai ievietotu remiksu savā draugiem.lv vai djtop.lv profilā un rādītu plašākai publikai, jums vispirms nepieciešams saņemt apstiprinājumu no ierakstu kompānijas "Mikrofona Ieraksti".

DJ Reverss, "Latviešu klubu mūzikas stunda" vadītājs: "Respektēju Lauri Reiniku kā izpildītāju un arī viņa aktuālās dziesmas "Es skrienu" lielā popularitāte ir vērā ņemams fakts, kas dod iespēju ikvienam dīdžejam un klubu mūzikas producentam parādīt savas spējas plašākam klausītāju lokam. Remiksu konkursā nav stilu ierobežojuma, taču ieteiktu padomāt par remiksa tālāko pielietojumu. Laikā kad visiem ir pieejami datori, eksperimentālas skaņas, "kaut kādu" ritmu un pavadījumu var salikt visi, tomēr svarīgi ir izveidot kvalitatīvu, aktuālu remiksu, pievēršot uzmanību detaļām. Lai izdodas!"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV