Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Bindemanis turpina koncertu sēriju

Bazooka studios, 19.08.2010. 12:21

Pēc vairāku gadu nosacītas klusēšanas dzīvās mūzikas lauciņā atgriežas pretrunīgām leģendām apvītais Kaspara Bindemaņa rumpis, sešu, dažādos stilos ieturētu pasākumu sērijā aicinot teju vai visus, dzīvajo vidū palikušos Vecos Zaldātus, kā arī cīņu biedrus no citiem leģioniem, ar kuriem notikusi radoša, bohēmiska, zinātniski – fantastiska un tamlīdzīga sadarbība pēdējo 20 gadu laikā. Loģiska kulminācija 18. septembrī, kad viena koncerta ietvaros uz skatuves kāps visi. Galvenie sarosīšanās iemesli – ierakstu leibla un studijas "BAZOOKA" renesanse, divu singlu un video, albuma izdošana.
Bindemanis turpina koncertu sēriju

Turpinot pagājušajā sestdienā aizsākto koncertu sēriju, otrais pasākums "¿La fiesta? ¡De puta madre!" notiks 21. augustā Daugavas malā Spīķeru piestātnē, kurā "Los Masculionos", piedaloties basģitāristam Eduardam Glotovam un perkusionistam Dzintaram Vīksnam, lāpu gaismā uzstāsies čigāniskā noskaņā, ar vīnu, flamenko dejām grupas "Alegria" izpildījumā, VJ tandēmu Mlada.Volga un lielo pannu, kurā paši pasākuma vainieki pirms uzstāšanās viesiem gatavos īstu paelju.

Trešajā koncertā 28. augustā grupas "Kaspar Bindeman & The Old Soldiers" kopāsanākšana gaidāma bārā "Rock'n'Riga". Ņemot vērā organisko pāreju no "Old Soldiers" uz "Los Masculinos", iespējams, šis būs pēdējais Veco Zaldātu pilnmetrāžas koncerts. Tiesa, vēl viena, gandrīz visu grupas dalībnieku tikšanās būs nobeiguma pasākumā 18. septembrī, taču to vairs nevarēs uzskatīt par "Old Soldiers" koncertu, jo uz skatuves kāps teju vai viss Latvijas mūzikas zieds, savukārt uz "Rock'n'Riga" skatuves līdzās Bindemanim rindosies Vilnis Krieviņš (bungas), Mārtiņš Burkevics (bass), Jānis Reinis (ģitāra), Gatis Ulmanis (taustiņinstrumenti), Līga un Zane Goiževskas (balsis), kā arī saksofonists Zintis Žvarts (vēl zem jautājuma zīmes). Uz ielas pie kluba ieejas paredzēta koncerta projekcija uz lielā ekrāna, kā arī VJ Mlada.Volga darbošānās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV