Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Lady Gaga fanu reisu vadīs ekstravagantas latviešu mūziķes

Aivars Līpenītis, 01.10.2010. 13:35

Lady Gaga fanu reiss uz skandalozās popmūziķes koncertu Gdaņskā Polijā dosies DJ Ella un Agneses Rakovskas pavadībā.
Lady Gaga fanu reisu vadīs ekstravagantas latviešu mūziķes

26. novembrī ar koncertu-šovu savas pasaules koncertturnejas „The Monster Ball tour" ietvaros Polijas pilsētā Gdaņskā viesosies aktuālā popmūziķe, par nākamo Madonnu dēvētā Lady Gaga. Koncertu apmeklēt no Latvijas dos iespēju Lady Gaga fanu reiss pašmāju mūziķu pavadībā, kas izklaides pasākuma veidā dalībniekus nogādās maksimāli tuvu koncerta norises vietai un atpakaļ mājās.

Fanu reisa autobusos pavadones ar izklaidējošu un informatīvu programmu būs latviešu deju mūzikas pārstāve DJ Ella jeb Elīna Fūrmane un Agnese Rakovska, grupas „Triānas parks" soliste. Elīna Fūrmane jau vadījusi pirmo – Madonnas fanu reisu, savukārt Agnese Rakovska vienmēr izceļas ar neparastiem mākslinieciskiem tērpiem, šovu un stilu, tādējādi pat līdzinoties Lady Gaga. Fanu reisa laikā – muzikāli priekšnesumi, konkursi ar fanu balvām un daudz informācijas par Lady Gaga. Ceļā Battery enerģijas dzēriens un Ego čipsi par brīvu.

Biļešu cena šobrīd – 38 Ls fanu reiss vai 99 Ls fanu reiss komplektā ar koncerta biļeti. Šī ir vienīgā iespēja Latvijā iegādāties biļeti uz koncertu. Biļetes pieejamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās, Statoil, Narvesen, ReklaMarket, pasta nodaļās un internetā. Informācija par fanu reisu – www.fanureiss.lv vai rakstot uz fans@fanureiss.lv. Biļetes ierobežotā daudzumā.

Fanu reiss sadarbībā ar European Hit Radio un uzziņu dienestu 1188 no 4. līdz 15. oktobrim aicina piedalīties konkursā ar iespēju laimēt ielūgumu uz fanu reisu un koncertu. Par fanu reisu informē draugiem.lv, Novonews.lv, Receptes.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV