Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

„Modes Brokastīs" viesojas Agnese Rakovska

EasyGet.lv, 26.09.2011. 13:56

24. septembrī t/c „Galerija Centrs" sarunu šovā „Modes Brokastis" Dāvids un Elita Patmalniece sarunājās ar grupas „Triānas Parks" solisti Agnesi Rakovsku, informē Agnija Jankovska. Šova laikā Elita un Dāvids skatītājiem sniedza ieskatu modes aktualitātēs un izjautāja ekstravaganto dziedātāju Agnesi. Šova ierakstu iespējams noskatīties internetā - http://mode.galerijacentrs.lv.
„Modes Brokastīs" viesojas Agnese Rakovska

Pēc vasaras pārtraukuma, pie skatītājiem ir atgriezies sarunu šovs par modi un dzīvi, „Modes Brokastis". Uz pirmo raidījumu tika aicināta spilgtā un glamūrīgā Agnese Rakovska no „Triānas Parka". Sarunas laikā skatītājiem bija iespēja ieraudzīt Agnesi ikdienas tēlā, runājot gan par savu profesionālo darbību, gan brīvo laiku, gan to, kāda ietekmi uz viņas skatuves stilu ir vecmāmiņai.

„Bija patīkami iepazīt Agnesi tuvāk, jo sarunas laikā viņa sevi parādīja kā ļoti atvērtu personību. Sarunā noskaidrojām, ka skatuve Agnesei ir vieta, kur tiek realizētas viņas stila fantāzijas. Patiesi novēlu viņai kādreiz arī realizēt sapni par savu „Triānas Parka" apģērbu kolekciju. Domāju, ka viņa ir vēl plašai auditorijai neiepazīts talants," saka Dāvids.

Agnese Rakovska ir dziesmu autore un dziedātāja grupā „Triānas Parks". Vairakkārt piedalījusies Eirovīzijas nacionālajā atlasē, kur sadarbībā ar jaunajiem latviešu dizaineriem veidoti dažādi interesanti skatuves tēli. Divus gadus pēc kārtas Modes Federācija „Triānas Parku" nominējusi kā stilīgāko Latvijas grupu. Pagājušajā gadā izdots debijas albums „EnterTainment Triana Park".

„Esmu patīkami pārsteigta par Agnesi, jo viņas pozitīvismam nav robežu. Lai sajauktu kopā mākslu, mūziku un modi ir jābūt lielai izdomai. Bet Agnese to ir spējusi panākt. Ne tikai viņas tērpi, bet arī pati Agnese ir īpaša, tāpēc viņa vēl mūs nākotnē noteikti pārsteigs!" uzskata Elita Patmalniece.

„Modes Brokastis" t/c „Galerija Centrs" notiek katra mēneša pēdējā sestdienā un tās var vērot gan klātienē, gan internetā. 24.septembra „Modes Brokastis" notika t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", tiešraides ierakstu iespējams noskatīties internetā - http://mode.galerijacentrs.lv.

Tirdzniecības parks „Galerija Centrs" ir Galactico alianses biedrs. Šī alianse nodrošina vienotu standartu ievērošanu un īpašas ērtības pircējiem, tai pat laikā saglabājot katra alianses dalībnieka īpašo pozicionējumu un identitāti..Galactico ir kvalitātes zīme pircējiem, kas nodrošina alianses biedru tirdzniecības centros - Alfa Mols, Galerija Centrs, Origo, Dole – vienotu papildus servisu: pagarinātus banku darba laikus, izglītošanu patērētāju tiesību aizsardzības jautājumos, vienotu dāvanu karti un lojalitātes karti, identisku servisa līmeni, bezvadu internetu bez maksas, iespēju vienuviet saņemt informāciju par visu piecu Galactico TC piedāvājumiem, vienlaicīgas izpārdošanas un akcijas.Visu Galactico tirdzniecības centru apsaimniekotājs un attīstītājs ir Linstow Center Management.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV