Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Pārcelts "Faithless'" koncerts

Ģirts Majors, 15.10.2010. 09:35

Šorīt tika saņemta negaidīta ziņa, ka 18.oktobrī Arēnā Rīga paredzētais grupas "Faithless" koncerts tiek pārcelts, ziņo koncertu aģentūra "Positivus music" . Grupas menedžments paskaidroja, ka "Faithless" līderis Maxi Jazz mēģinājumu laikā ir saslimis un šobrīd viņš nevar ne dziedāt, ne arī ceļot. Grupa šobrīd ir spiesta atcelt visus tuvākajā nedēļā gaidāmos koncertus un pārcelt tos vēlāk. Tuvākajā nedēļā grupai bija paredzēti koncerti Tallinā, Rīgā, Viļņā, Helsinkos un Jekaterinburgā. Ši ir pirmā reize 15 gadu laikā kad Maxi Jazz nākas pārcelt savu uzstāšanos.
Pārcelts "Faithless'" koncerts

Ņemot vērā, ka šo ziņu koncertu aģentūra "Positivus music" saņēma tikai šodien, tad līdz šī paziņojuma izsūtīšanas brīdim aģentūrai vēl nav izdevies saskaņot jaunu koncertu datumu. Šobrīd ir apsolīts, ka koncerti varētu notikt novembra vai nākamā gada marta sākumā. Tomēr jauno datumu saskaņošana prasa nedaudz laika. Ir jāapzin katrā pilsētā pieejamie koncertu norises datumi un tie jāsarindo pārvietošanās loģistikai visērtākā secībā. Tādēļ jaunā koncerta datums taps zināms tuvākajās dienās.

Nopirktās biļetes būs derīgas uz pārcelto datumu. Tiem, kuri vēlas saņemt atpakaļ naudu par iegādātājām biļetēm, jāvēršas "Biļešu Serviss" Kongresu nama kasē. Positivus Music piedāvā arī iespēju samainīt Faithless koncerta biļeti pret Positivus Festivāla'11 ieejas biļeti.

Papildus informācija:
www.positivus.com
www.faithless.co.uk
www.myspace.com/faithless

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV