Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Faithless" atvadu tūres pēdējais koncerts tiešraidē k/t „Kino Citadele"

Zane Caune, 24.03.2011. 12:17

Naktī no 8. uz 9. aprīli k/t „Kino Citadele" esi kopā ar deju mūzikas pionieriem - Rollo, Maxi Jazz un Sister Bliss – apvienību "Faithless" viņu atvadu tūres "Passing The Baton" pēdējā koncerta tiešraidē no Londonas, Brixton O2 Academy.
"Faithless" atvadu tūres pēdējais koncerts tiešraidē k/t „Kino Citadele"

Tās būs neiedomājami iespaidīgas atvadas, jo šis ir pirmais deju mūzikas koncerts, kas tiešraidē tiek translēts kinoteātros visā Eiropā, tādejādi ļaujot tūkstošiem "Faithless" fanu piedalīties šajā neaizmirstamajā koncertā, kas solās novilkt jaunas robežas deju mūzikas vēsturē. Šovs Brixton O2 Academy tiks filmēts, izmantojot modernākās HD tehnoloģijas un translēts tiešraidē Eiropas kinoteātros - Lielbritānijā, Īrijā, Vācijā, Beļģijā, Luksemburgā, Nīderlandē, Norvēģijā, Igaunijā un Latvijā, kur fani savu elku priekšnesumus varēs izbaudīt izcilā attēla un 5:1 surround skaņas kvalitātē.

Grupa sola izpildīt lērumu savu labāko gabalu, t.sk. top 10 singlus – „Insomnia", „God Is A DJ" un „We Come 1". FAITHLESS, kam savas karjeras laikā izdevies pārdot vairāk nekā 15 miljonus ierakstu un skaļos koncertos visā pasaulē baudīt fanu apbrīnu un neremdināmus aplausus, ir viena no retajām grupām, kuras spēkos ir radīt nakts kluba atmosfēru arī Brixton Academy.

Paziņojot par apvienības izjukšanu, Maxi Jazz tiešsaistē rakstīja: „Šo gadu laikā, mērojot tūkstošiem jūdzēs apkārt pasaulei, mums kopā ar faniem ir bijusi visneticamākā pieredze -priekpilna un uzlādējoša. Mēs nekad nevarējām iedomāties, ka šai mūsu afērai būs tik ilgs mūžs."

Biļetes jau pārdošanā – k/t „Kino Citadele" kasēs un www.forumcinemas.lv/concerts. Biļešu cenas: KinoKluba biedriem – 8.90 Ls; k/t „Kino Citadele" kasēs – 10.50.

Vakara turpinājums - CLUB KINO – 8. un 9. aprīlī, uzrādot biļeti uz "Faithless" koncertu k/t „Kino Citadele", ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV